Figurki by Sebom
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki by Sebom
No chyba, że tak.
... Zmutowane dziury, już wiem czym straszyć dzieci.

- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
Najnowszy Panczur mojej produkcji.

Ostatnio zmieniony 21 lip 2011, o 20:22 przez sebom, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Mutant bardzo mi się podoba, zarówno rzeźba jak i malowanie.
Co do pancura to jego bardzo dużym plusem jest twarz. Pojawia się jednak ponownie stały problem "plastusiowych" uszu no i ręce wydają się jakieś dziwne. Również pistolet mógłby być nieco bardziej dopieszczony.
Ale ogólnie jak zwykle ciekawie
Co do pancura to jego bardzo dużym plusem jest twarz. Pojawia się jednak ponownie stały problem "plastusiowych" uszu no i ręce wydają się jakieś dziwne. Również pistolet mógłby być nieco bardziej dopieszczony.
Ale ogólnie jak zwykle ciekawie

Ach te uszy - chyba muszę się temu lepiej przyjrzeć. Panczur jest dość ostro nie wymiarowy. To mój pierwszy model robiony na drucie. Wcześniej korzystałem z gotowych szkielecików.
I dwa kolejne modele. Nieco starszy punk oraz najnowszy Black Angel.

- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Maska punka i płaszcz aniołka zajeb...;] szkoda, że nie zrobiłeś punkowi mięśni na plecach.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Wierz mi, starałem się zrobić te mięśnie na plecach. Jednak dużo jeszcze pracy przede mną 

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Super widoczne mięśnie na obu figurkach. Fajnie dobrana kolorystyka. Udana praca.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
Mój najnowszy model wykonany po przeprowadzce do Londynu. W końcu znalazłem czas by go dokończyć. Zapraszam do komentowania.

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Zgadzam się z Rakso, to twoja najlepsza praca jak dotąd 

Sam w sobie model świetny. Najlepszy z dotychczasowych. Jednak podstawka średnio mi się podoba, może dlatego, że nie lubię gdy obramowania podstawki są taki samego koloru co góra.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
Dzięki za miłe słowa.
@ Rakso, rączka jest zgięta przyzwoicie
Co do większych fotek, to może w przyszłości kiedy wyeliminuję ciągle obecne niedociągnięcia i poprawię szczegóły.
@ Eriks281, to moja pierwsza tego typu podstawka i muszę ci powiedzieć, że mnie się podoba. Wcześniej "zapominałem" o podstawce jednak na przykładzie tego modelu widzę, że podstawka jest bardzo istotnym elementem prezentacji dlatego warto wykombinować coś niestandardowego. Chyba pójdę w kierunku ujednolicenia tego co znajduje się na podstawce z jej obramowaniem, to pozwala stworzyć fajną całość.
No i muszę się z wami zgodzić, że to mój najlepszy model i malowanie dotychczas. Mam wielką nadzieję, że kolejna rzeźba będzie następnym krokiem na przód.
Pozdrawiam!
@ Rakso, rączka jest zgięta przyzwoicie

@ Eriks281, to moja pierwsza tego typu podstawka i muszę ci powiedzieć, że mnie się podoba. Wcześniej "zapominałem" o podstawce jednak na przykładzie tego modelu widzę, że podstawka jest bardzo istotnym elementem prezentacji dlatego warto wykombinować coś niestandardowego. Chyba pójdę w kierunku ujednolicenia tego co znajduje się na podstawce z jej obramowaniem, to pozwala stworzyć fajną całość.
No i muszę się z wami zgodzić, że to mój najlepszy model i malowanie dotychczas. Mam wielką nadzieję, że kolejna rzeźba będzie następnym krokiem na przód.
Pozdrawiam!
No Sebo, wyrabiasz się wyrabiasz! Hegemoński Wiedzmin!!!! 

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Hehe. Od kiedy jestem w UK to prawie codziennie przed snem puszczam sobie audiobooka "Wiedźmin". Ciekawe czy miało to jakiś wpływ na tę pracę