W końcu jest z Opola tak? Brawo Loler - ode mnie masz wirtualny Slayer SwordPiotras pisze:Z każdą Twoją pracą stwierdzam, że jesteś jednym z najlepszych malarzy w Polsce. Nie ma innej opcji
Lolerowe mazanki- update 04.07 - Witch hunter
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Lolerowe mazanki- update 02.10 GD
rozwinales sie jak stary dobry velvet. gratulacje!
Prace świetne.W GW powinieneś robić za głównego paintera.
PS.
PS.
Siasek przestań umieszczać takie hasła ,te forum jest miejscem gdzie ludzie o wielu opcjach politycznych wpadają i coś takiego może urazić jakąś osobę(1.Nawet w internecie trzeba być tolerancyjnym.2.Jest to forum o innej tematyce.3.Nie jestem zagorzałym zwolennikiem PiS-u). Nalegam żebyś to zmienił .Jeśli nie ,niech opiekunowie tego forum zadziałają.100% nienawisci!
niszcz PiS!
Nog sorry ,ale czepiasz sie Nie twórz problemu tam gdzie go nie ma ...
Loler moje zdanie na temat Twoich prac znasz. Sędziowie GW się nie znają i niech się gonią :>
Mam nadzieję, że pokażesz resztę prac! Jeszcze raz gratuluję wszystkich nominacji. Zresztą co ja się będę
rozpisywał, skoro wszelkie tematy mamy omówione
Co do flejma politycznego to nie tutaj jego miejsce... temat (dział) na wyciskanie potu z dupy na różne tematy już jest to tam sio
Mam nadzieję, że pokażesz resztę prac! Jeszcze raz gratuluję wszystkich nominacji. Zresztą co ja się będę
rozpisywał, skoro wszelkie tematy mamy omówione
Co do flejma politycznego to nie tutaj jego miejsce... temat (dział) na wyciskanie potu z dupy na różne tematy już jest to tam sio
zastanowiłbym się nad doklejonym rogiem, nie pasuje ten kształt.
a wardlord świetny;] delikatnie mi się tylko zielenie gryzą albo fioletowawa skóra, sam nie wiem... może to pomarańczowe wiszące coś?
za to metaliki klasa
a wardlord świetny;] delikatnie mi się tylko zielenie gryzą albo fioletowawa skóra, sam nie wiem... może to pomarańczowe wiszące coś?
za to metaliki klasa
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
mnie też się ten róg nie podoba, reszta master.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szczur masterpiece . A nurglicie złam ten doklejony róg, co by tylko ułamek sterczał z hełmu.
a i taki detal... trochę psuje efekt to że kształt korka jest potem widoczny na podstawce/w dioramie. przy tym poziomie malowania trochę szkoda;)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
He,he, vocal zawsze się przyczepi do korka . Po prostu dobrze go sklej, co by szpary nie było widać .vocal pisze:a i taki detal... trochę psuje efekt to że kształt korka jest potem widoczny na podstawce/w dioramie. przy tym poziomie malowania trochę szkoda;)
Dałbym ci złoto a nie srebro za samo oko, dla mnie coś pięknego!
Szubienica bardzo fajna ale zastanowiłbym się może nad jakimś ludkiem, który jednak żyje (i jest go tylko połowa) a dzięki błogosławieństwu nurgla z niego ładnie flaczki wyciekają. Ale ot już taki mój typ ;]
Szubienica bardzo fajna ale zastanowiłbym się może nad jakimś ludkiem, który jednak żyje (i jest go tylko połowa) a dzięki błogosławieństwu nurgla z niego ładnie flaczki wyciekają. Ale ot już taki mój typ ;]
w 'walking dead' był taki motyw że gość został ugryziony przez zombiaka i sie powiesił żeby nikogo nie skrzywdzić i sobie wisiał zombi i machał łapkami i charczał a nogi mu kumple zjedli dokąd mogli;)
+1, też oglądamvocal pisze:w 'walking dead' był taki motyw że gość został ugryziony przez zombiaka i sie powiesił żeby nikogo nie skrzywdzić i sobie wisiał zombi i machał łapkami i charczał a nogi mu kumple zjedli dokąd mogli;)
Ale tak swoją drogą też lepiej by mi tam jakiś bardziej świeży pasował.