Demony -update 27.XI. Skulltaker
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nad podstawką też się zastanawiałam. Mój błądCyel pisze:Wyłamuje się kolorystycznie, bo jest z innej armii -zresztą zerknij na podstawkę
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Co ciekawe -również najłatwiejsza;) Bazowy Bleached Bone zalany washem ze zmieszanego Blood Red i Chaos Blackjamakot pisze:najfajniejsza IMo błona w skrzydła.
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
a wygląda jakbys sporo nad nią siedziałCyel pisze:Co ciekawe -również najłatwiejsza;) Bazowy Bleached Bone zalany washem ze zmieszanego Blood Red i Chaos Blackjamakot pisze:najfajniejsza IMo błona w skrzydła.Nie chciało mi się z tym bawić ;P
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
]arrrr
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie cierpię tego modelu, ale muszę przyznać, że wyszedł całkiem ładnie. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)