Czytaj ale ze zrozumieniem bo na ostatnim turnieju dałeś popis po prostu Jarku,Dmtrij pisze:poczytaj
4.12.2011 - Rózga dziadka Mroza - Wrocław 2000 punktów
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: 4.12.2011 - Rózga dziadka Mroza - Wrocław 2000 punktów
well said. tak czy inaczej. Czy ksiązka z Legionem bedzie traktowana selektywnie? To może zagrajmy z bretonnią bez trebuszetów albo imperium bez czołgu? albo całośc albo wcale. Może zbanujmy cory i zobaczmy co się stanie?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
albo mamuta przecież też jest z FW a demony wezmą wielkiego Khorniaża
super super
Dymitr daj spokój, nie widzę żadnego powodu by miałbyś marudzić co do warriorów, to że masz mało shootingu jest zwiazane tym że nie masz fastów a TA
proszę nie popadajmy w paranoję może zagramy na potwotkach z " storm of magic " czy stare dobre czasy z " storm of magic ", bo czemu by nie, przecie to oficjalne dodatki do WFB
jałowa dyskusja
super super
Dymitr daj spokój, nie widzę żadnego powodu by miałbyś marudzić co do warriorów, to że masz mało shootingu jest zwiazane tym że nie masz fastów a TA
proszę nie popadajmy w paranoję może zagramy na potwotkach z " storm of magic " czy stare dobre czasy z " storm of magic ", bo czemu by nie, przecie to oficjalne dodatki do WFB
jałowa dyskusja
Pozwólcie korzystać ze wszystkiego co jest w Tamurhkhanie. Na mistrzostwach podbeskidzia nasi bliźniacy grali na tym i nie popisali sie specjalnie. (Kiepskie rozpy, brak ogrania itp). Jeden miał mamuta za 650 ze shrinem i wardem na 5+ i nie wiem czy wygrał jakąś bitwe. Koleś (mamut) jest tak duzy że z pity sie nie da go nie trafić, a z I 1, nie wróży mu dobrze Z dział tak samo, tylku tu już trzeba sie nastrzelać troche.
Drugi grał imperium, miał tą arcymistrzynie deatha na smoku i landshipa. Babeczka ponoć niezła, choć wiele nią nie robił. Za to statek mimo swoich 12W, jest cienki jak sik pająka. Lepiej normalny steam tank sobie wziać i tyle.
Reasumując - niech sobie biorą zabawki z Tamurkhana. Są fajne, klimaciarskie i ładne
Drugi grał imperium, miał tą arcymistrzynie deatha na smoku i landshipa. Babeczka ponoć niezła, choć wiele nią nie robił. Za to statek mimo swoich 12W, jest cienki jak sik pająka. Lepiej normalny steam tank sobie wziać i tyle.
Reasumując - niech sobie biorą zabawki z Tamurkhana. Są fajne, klimaciarskie i ładne
- Khuman
- Ciśnieniowiec
a to spokoMalal pisze:Nie zrozumiales kumek On moze w/g zasad tego AL brac tylko chaos giganta
wszystko zależy od graczy, myślę że są tacy którzy mogą to wykorzystać w dość nie typowy sposób jak to wyżej marudy na 650pkt. to jakieś 80 modeli albo bardziej racjonalnySpawn pisze:Pozwólcie korzystać ze wszystkiego co jest w Tamurhkhanie. Na mistrzostwach podbeskidzia nasi bliźniacy grali na tym i nie popisali sie specjalnie. (Kiepskie rozpy, brak ogrania itp). Jeden miał mamuta za 650 ze shrinem i wardem na 5+ i nie wiem czy wygrał jakąś bitwe. Koleś (mamut) jest tak duzy że z pity sie nie da go nie trafić, a z I 1, nie wróży mu dobrze Z dział tak samo, tylku tu już trzeba sie nastrzelać troche.
sam fakt że go dopuszczamy w jakiejkolwiek postaci i tak jest ukłonem w stronę graczy a Legion NIE JEST ARMY BOOKIEM więc porównanie go do booka brety jest nieadekwatne (fail!) Legion jest bookiem zawierającym army listę a to chyba coś innego niż army book ? więc jego selektywne dopuszczenie jest jak najbardziej na miejscuDmtrij pisze:well said. tak czy inaczej. Czy ksiązka z Legionem bedzie traktowana selektywnie? To może zagrajmy z bretonnią bez trebuszetów albo imperium bez czołgu? albo całośc albo wcale. Może zbanujmy cory i zobaczmy co się stanie?
przestań forsować ten debilny pomysł wałkując temat w kolejnym wątku. To nie jest tak że ilość postów przybliża Cię do osiągnięcia celu
po kiego dajecie te 200 pkt bestiom? bez jaj, ukłonem w ich stronę jest obcięcie innych armii. uważam że to nieporozumienie , nie do końca przemyślane, z rozpędu itp.
jak jakaś armia jest niepełnosprawna to trzeba się bardziej postarać i tyle. zwycięstwo będzie lepiej smakować.
jak jakaś armia jest niepełnosprawna to trzeba się bardziej postarać i tyle. zwycięstwo będzie lepiej smakować.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Zgłaszam się z Wampirami.
Proszę o sprawdzenie rozpiski, którą wysłałem, bo nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem ograniczenia eteryków.
Proszę o sprawdzenie rozpiski, którą wysłałem, bo nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem ograniczenia eteryków.