I tu leży pies pogrzebany. Ja 4-5 mam zjazd rodzinny na którym musze być niestetyraf pisze:Ja miałem zarówno zaręczyny jak i ślub/wesele w terminie turniejowym, i żyjęDux pisze:4 sierpnia to ludzie wyprawiaja wesela
nie robcie tego w tym terminie !!!
Tylko żona się wkurzyła
DMP czyli Drużynowe Mistrzostwa Pomorza - xx.xx.2007
No szkoda - wcześniej się nie da bo muszę wyjechać, a później z kolei robi sie tłoczno z terminami w związku z różnymi imprezami a la Euro itd.

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Christos
 - Kretozord
 - Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Jak wspomniałem, jeśli chodzi o sobote to ja odpadam.
Brat jak znajdziesz kogos na moje miejsce ( i uzbierasz reszte ekipy
 to jedzcie beze mnie.
Ale pewnie i Adam w sobote nie pojedzie.
Kijowy termin.
Scimi nie da rade 5ego?

Brat jak znajdziesz kogos na moje miejsce ( i uzbierasz reszte ekipy
Kijowy termin.
Scimi nie da rade 5ego?
jezeli w WCKu to tylko w sobote lub dzien powszedni - w niedzielę nikt specjalnie z pracowników nie przyjdzie;Christos pisze:Jak wspomniałem, jeśli chodzi o sobote to ja odpadam.
Brat jak znajdziesz kogos na moje miejsce ( i uzbierasz reszte ekipyto jedzcie beze mnie.
Kijowy termin.
Scimi nie da rade 5ego?
natomiast nie wiem jeszcze czy sala będzie dostępna 4go -> mogą być kłopoty.
Draconis - FOR EVER !!!
Jedyny termin jaki jestem w stanie zaklepać to 11go sierpnia ( w czasie EURO o ile się nie mylę ??). 
W takim razie pozostawiam potencjalnym uczestnikom czy turniej będzie odbywał się w zaproponowanej formule (wtedy niestety absencja kilku graczy będzie niejako wymuszona
 ), czy też będzie jako zwykły turniej lokalny na 1600 pkt. np. 
Jak tam chcecie ??

W takim razie pozostawiam potencjalnym uczestnikom czy turniej będzie odbywał się w zaproponowanej formule (wtedy niestety absencja kilku graczy będzie niejako wymuszona
Jak tam chcecie ??
Draconis - FOR EVER !!!
eee to po chuju, od nas 4 osoby beda w Gorzowie, 2 z Bety, wiec mi to powiewa w takim razieScimitar pisze:Jedyny termin jaki jestem w stanie zaklepać to 11go sierpnia ( w czasie EURO o ile się nie mylę ??).
W takim razie pozostawiam potencjalnym uczestnikom czy turniej będzie odbywał się w zaproponowanej formule (wtedy niestety absencja kilku graczy będzie niejako wymuszona), czy też będzie jako zwykły turniej lokalny na 1600 pkt. np.
Jak tam chcecie ??
(chyba ze tydzien po euro