UWAGA ZMIANA! Vanaheim 26.11 1800 punktów
Re: UWAGA ZMIANA! Vanaheim 26.11 1800 punktów
Jak już tak wszyscy sobie dziękują, to i ja sie przyłącze do podziękowań. Dziękuje!
Fajny turniej, 3 przyjemne bitwy : ). Praktycznie 0 spięć, i fajnie te wasze mordki było zobaczyć.
--------
PS kiedy kolejny turniej?
Fajny turniej, 3 przyjemne bitwy : ). Praktycznie 0 spięć, i fajnie te wasze mordki było zobaczyć.
--------
xYz
W grudniu odpadają dwa weekendy (Wigilia i sylwester) dodatkowo mam zajęcia na uczelni w jeden weekend. Nie wiem czy uda mi się coś zorganizować, osobiście bardziej myślę o styczniu - najprawdopodobniej na zasady mastera w Poznaniu, później chciałbym zagrać coś na duże punkty, to tak w ramach planów na przyszłość Chyba że sam Vanaheim coś zrobi w nadchodzącym miesiącuGremlin pisze:PS kiedy kolejny turniej?
Wisła Kraków.
następnym razem niech Twoja luba przyjdzie z koleżankami a Ty przynieś flaszkę To dopiero będzie turniej!!!Gremlin pisze:Jak już tak wszyscy sobie dziękują, to i ja sie przyłącze do podziękowań. Dziękuje!
--------
w stroju witch elfki, co nie Piotrze?PiotrB pisze:następnym razem niech Twoja luba przyjdzie z koleżankami a Ty przynieś flaszkę To dopiero będzie turniej!!!Gremlin pisze:Jak już tak wszyscy sobie dziękują, to i ja sie przyłącze do podziękowań. Dziękuje!
--------
W strojach czarodziejki którą PiotrB ma w armii
@Caledor, wkońcu nawet w podręczniku pisze żeby po bitwie iść z przeciwnikiem na piwo
@Caledor, wkońcu nawet w podręczniku pisze żeby po bitwie iść z przeciwnikiem na piwo
Wisła Kraków.
za 2 tygodnie byłby imo dobry termin )
reszty nie komentuje, z flaszka zawsze rpzyjśc moge, tylko co na to "sklepowi"!?
reszty nie komentuje, z flaszka zawsze rpzyjśc moge, tylko co na to "sklepowi"!?
xYz
- General Baga
- Kradziej
cymes vodka
Ostatnio zmieniony 29 lis 2011, o 17:35 przez General Baga, łącznie zmieniany 1 raz.
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
tak, tak, ja też chce następny
p.s. tylko te blaty, myślicie aby skombinować jakieś takie "płaskie" tj. zwyczajne?
p.s. tylko te blaty, myślicie aby skombinować jakieś takie "płaskie" tj. zwyczajne?
akie płaskie byłby by idealne ;D, ale to nei rpzejdzie ... niestety ;P
To co turniej za 2 tygodnie? I każdy oprzynosi po jakims trunku w ramach spóźnionego mikołaja?
To co turniej za 2 tygodnie? I każdy oprzynosi po jakims trunku w ramach spóźnionego mikołaja?
xYz
- General Baga
- Kradziej
co do blatów mamy okolo 20 czy 30 zwykłych płaskich płyt - jak chcecie tak będzie
amen
amen
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
ja byłbym też za tym aby było za 2tyg.
jakieś duże punkty
Sevi?
jakieś duże punkty
Sevi?
Mogę zoorganizowac ja jeśli seVi nei ma czasu ; ) - znaczy ustale punkty regulamin i wydrukuje kartki, sprawy nei ma. Tylko, że nie jestem z legionu xD hehe i nie wiem co na to nasi sklepikarze z pejsami
xYz
To można łątwo is zybko zmienić !Gremlin pisze:Tylko, że nie jestem z legionu xD
Zapraszamy wszystkich bywalców Synagogi przy Lubicz do wstępowania do True Legionu !! ... członkostwo w klubie uprawnia do noszenia ładnej koszulki z czaszką i mówienia o sobie "jestem zajebisty", oraz na każde pytanie odpowiadać "twoja stara"
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
A więc tak
Z tym terminem pokombinuje, moze uda się coś rozkminić
Miałem w planach dodatkową pracę na weekendy w grudniu, ale na dzień dziejsieszy nie wiem na ile to wypali.
Odnośnie blatów, to mam podobne odczucia, te modułowe bardzo ładnie wyglądają, ale do turniejowej gra nadają się średnio..
Co do tego co napisał Dibo - zachęcamy gorąco do wstepowania do klubu, bardzo zależy nam na prężnym rozwoju krakowskiego środowiska battlowego
Odnośnie wódy - mój Ojciec kiedyś dostał w prezencie koszerną i była ok, myślę że poza metodą produkcji niczym nie różni się od zwyczajnej
Jeszcze odnośnie koszerności: http://www.youtube.com/watch?v=6PUBa7146iQ
Ale nie zwracajcie uwagi na klip, tylko na muzę
Z tym terminem pokombinuje, moze uda się coś rozkminić
Miałem w planach dodatkową pracę na weekendy w grudniu, ale na dzień dziejsieszy nie wiem na ile to wypali.
Odnośnie blatów, to mam podobne odczucia, te modułowe bardzo ładnie wyglądają, ale do turniejowej gra nadają się średnio..
Co do tego co napisał Dibo - zachęcamy gorąco do wstepowania do klubu, bardzo zależy nam na prężnym rozwoju krakowskiego środowiska battlowego
Odnośnie wódy - mój Ojciec kiedyś dostał w prezencie koszerną i była ok, myślę że poza metodą produkcji niczym nie różni się od zwyczajnej
Jeszcze odnośnie koszerności: http://www.youtube.com/watch?v=6PUBa7146iQ
Ale nie zwracajcie uwagi na klip, tylko na muzę
Wisła Kraków.