UWAGA ZMIANA! Vanaheim 26.11 1800 punktów
Re: UWAGA ZMIANA! Vanaheim 26.11 1800 punktów
z tymi większymi punktami to uważajcie - bo mało miejsca jest...
Grywalny smok HE wchodzi od 2400
Teraz pytanie do 'V' ile jesteśmy w stanie rozłożyć małych blatów, a ile dużych?
Blaty mają to do siebie (w przeciwieństwie do modulowych) że nie potrzebują podpory pod całością, może uda się nam zrobić jakiegoś sprytnego tetrisa
Teraz pytanie do 'V' ile jesteśmy w stanie rozłożyć małych blatów, a ile dużych?
Blaty mają to do siebie (w przeciwieństwie do modulowych) że nie potrzebują podpory pod całością, może uda się nam zrobić jakiegoś sprytnego tetrisa
Wisła Kraków.
muszą być duże bo właśnie posklejałem na nowo smoka
to co 1100pts??
xYz
+1kotson pisze:Imho 2400+
Wisła Kraków.
- General Baga
- Kradziej
Twoja stara a nie EURO!
Dobra - blaty które mamy , a ktore odziedziczyliśmy chyba po legionie (tym od 40k) to tez 48x48.
72x48 mamy bodajże, 4 sztuki....chyba, wiec ja nic nie wyczaruje, sry - synagoga biedna jest , aj waj :]
co do innych próśb, skarg i prób obrażania naszej religijności...I TAK MMA WEKSEL NA WASZE STARE
Co do limitu osob, fakt z "twardymi" blatami będzie chyba możliwość wciśnięcia większej ilości ludzi
Dobra - blaty które mamy , a ktore odziedziczyliśmy chyba po legionie (tym od 40k) to tez 48x48.
72x48 mamy bodajże, 4 sztuki....chyba, wiec ja nic nie wyczaruje, sry - synagoga biedna jest , aj waj :]
co do innych próśb, skarg i prób obrażania naszej religijności...I TAK MMA WEKSEL NA WASZE STARE
Co do limitu osob, fakt z "twardymi" blatami będzie chyba możliwość wciśnięcia większej ilości ludzi
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
48*3=144
144/72=2
widzisz jak to łatwo rozwiązać
144/72=2
widzisz jak to łatwo rozwiązać
Euro
Szczególnie że ogry nie mają obecnie żadnych ograniczeń
a tak na poważnie, to ja chętnie zagałbym na zasady Silesiana - 2600, wydaje mi się że to najlepsze punkty na tą edycje
a tak na poważnie, to ja chętnie zagałbym na zasady Silesiana - 2600, wydaje mi się że to najlepsze punkty na tą edycje
Wisła Kraków.
2600 wydaje się być fajneSevi pisze:Euro
co do blatów, to patrzyłem dziś z Przemkiem i jest ich całkiem sporo.
Nie wiem jak wy ale ja się wybieram na macki, dlatego format 2000+1000 byłby idealny, ale zwykłe 2000 wstarczy + ograniczenia z macków.
xYz
Niestety gdy są Macki mam zjazd na uczelni
Co do zasad turnieju na 2k to Rózga dziadka Mroza ma to fajnie ogarnięte
Co do zasad turnieju na 2k to Rózga dziadka Mroza ma to fajnie ogarnięte
Wisła Kraków.