to skandal jest!

Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
\Grichalk pisze:Przychodzę, opłacam uczestnictwo, a do tego mam sam sobie zorganizować stół do grania i po sobie posprzątać, a wy sobie przywłaszczycie organizację turnieju? Sorki, ale w tym momencie wolę za darmo ustawić się prywatnie na bitewkę zamiast przyjść na "Wasz" turniejManfred pisze:Jutro prosimy wszystkich o pomoc przy ustawianiu blatów rano i sprzątaniu po turnieju
zaplac 3 stowki za szkole to poustawiamy za ciebie stoly i posprzatamy po tobie po turnieju. Proste: my unikniemy skandalu ty beziesz zadowolony. Deal?Grichalk pisze:Przychodzę, opłacam uczestnictwo, a do tego mam sam sobie zorganizować stół do grania i po sobie posprzątać, a wy sobie przywłaszczycie organizację turnieju? Sorki, ale w tym momencie wolę za darmo ustawić się prywatnie na bitewkę zamiast przyjść na "Wasz" turniejManfred pisze:Jutro prosimy wszystkich o pomoc przy ustawianiu blatów rano i sprzątaniu po turnieju
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
ja jutro w szkole gdzieś do 13, a w niedzielę pierwsze egzamy...wpadnę sztuczny tłok zrobić po szkoleDastor pisze:Daw, Helion, Trubas?