Kudłaty, z tego co wiem to w ogóle się na forum nie wypowiada, na euro był raz i wiele osób myślało, że to Cosmo zapuścił brodę

Moderator: swieta_barbara
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Oj wypraszam sobie mam 8 postów.Cauliflower pisze: Kudłaty, z tego co wiem to w ogóle się na forum nie wypowiada, na euro był raz i wiele osób myślało, że to Cosmo zapuścił brodę![]()
Z całym szacunkiem, ale po prostu nie przejdzie, to nie my wybieramy, a większość drużyn.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Crusader pisze: a to ważne po pół squadu będzie w tym roku Ordinu, a drugie Snot.
czemu uwazasz, ze mialbym byc sedzia?Myślałem o Shinie czy Lidderze, ale oni występowali i pewnie będą w roli sędziów
Tylko, że takiego zbioru osób jak "przyszła reprezentacja" jeszcze nie ma.Lidder pisze: Jeśli przyszła reprezentacja będzie chciała mieć człowieka w AR to raczej o to zadbają
Czas zmienić klub widzęCrusader pisze: po pół squadu będzie w tym roku Ordinu, a drugie Snot. Kudłaty aż takiego rozpoznania nie ma chociaż broda na pewno pomaga
Jak najbardziej za.Crusader pisze:Ja jestem za tym, żeby już się zgłaszali, szkoda tracić czas.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Za to kudlaty jest bardziej na czasie z meta...Rince pisze:Shino jest chyba bardziej rozpoznawalny.