4.12.2011 - Rózga dziadka Mroza - Wrocław 2000 punktów
Re: 4.12.2011 - Rózga dziadka Mroza - Wrocław 2000 punktów
Sorry, że się nie zjawiłem, coś mnie wzięło na rzyganie akurat. Ciśnij von Golon!
Dzięki za fajny turniej. Przeciwnikom za bitwy. Szczególnie Mikiemu za funową i bezstresową bitwę drugą oraz gratuluje wyrwania mi jedynych punktów na turnieju. Jeszcze tylko gratki dla marysia i Dymitra. (żeby się nie obrażali to jednego dałem z przodu, a drugiego z Dużej )
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
ja również dziękuje za grę teraz mi trochę szkoda że nie zagralem ostatniej gry ale tak sie wkurwiłem na dymitra za spuszczenie mi wpier... trolololo żart dowcip. tak smarkający powienienem zostać w domu o czym swiadczy 2 bitwa zagrałem bez pomysłu i ksończylo sie maską. za to pierwsza gra - wyśmienita, naprawde. za co przeciwnikowi dziękuje Xerxus mam nadzieje że nie przekręciłem.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
bardzo udany turniej. niezły wynik i dobra frekwencja, mam nadzieję, że tak Golon skończymy mastera w Poznaniu:D
1. Golonka
2. Dymitr
3. Maryś
4. Mike
1. Golonka
2. Dymitr
3. Maryś
4. Mike
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
; )loko pisze:... mam nadzieje że nie przekręciłem.
Także bardzo dobrze mi się grało tą bitwę. Brutalna siła dzikich orków przeważyła w ostatnich turach moich niewzruszonych Tomb Kings ale były ciekawe momenty.
(Rzucił trzy szóstki na trzy ward save-y i wybronił swojego generała : D)
bardzo dziękuję wszystkim za przybycie i dobrą zabawę. Zrobię co w mojej mocy żeby kolejny turniej był jeszcze lepszy.
wyniki:
1. Golonka [58]
2. Dymitr [55]
3. Maryś [50]
4. Kuman [36]
5. Mike [34]
6. Wojtuś [32]
7. Marcins [30]
8. Bałagan [29]
9. Uadzia [28]
10. Thomas [26]
11. Izwor [21]
12. Xyxel [19]
13. Loko [18]
14. Rebe [13]
15. Maciek [8]
16. Moździerz [takietam]
gratulacje dla topu i zwycięscy!
do zobaczenia na kolejnym turnieju w stolicy Dolnego Śląska ale już w przyszłym 2012 roku!
cheers!
wyniki:
1. Golonka [58]
2. Dymitr [55]
3. Maryś [50]
4. Kuman [36]
5. Mike [34]
6. Wojtuś [32]
7. Marcins [30]
8. Bałagan [29]
9. Uadzia [28]
10. Thomas [26]
11. Izwor [21]
12. Xyxel [19]
13. Loko [18]
14. Rebe [13]
15. Maciek [8]
16. Moździerz [takietam]
gratulacje dla topu i zwycięscy!
do zobaczenia na kolejnym turnieju w stolicy Dolnego Śląska ale już w przyszłym 2012 roku!
cheers!
zgadza się ward był na 4. miewałem lepsze rzuty, np rzucam ife z 6 kosci i wyszlo 5x1 i 3.ale to kiedyś kiedys.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Dzięki wszystkim za imprezę. Dupeczki i wóda były zajebiste. Dymitr wciągający koks – bezcenny (zdjęcia niedługo). Kumek bajerujący barmankę i jej matkę na raz – mistrz...., o kur.. nie ten temat. Yyy, turniej fajny dzięki wszystkim przeciwnikom za dobre gry.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
je.. like itMarys pisze:Dzięki wszystkim za imprezę. Dupeczki i wóda były zajebiste. Dymitr wciągający koks – bezcenny (zdjęcia niedługo). Kumek bajerujący barmankę i jej matkę na raz – mistrz...., o kur.. nie ten temat. Yyy, turniej fajny dzięki wszystkim przeciwnikom za dobre gry.
ta opcja była by sytaGolonka pisze:Aż szkoda, że na BP nie ma opcji lubię to! Tak przy okazji i z ciekawości to dostałem aż dwa karniaki? Hmm... Nvm.
i tak za mało karniaków
dziękuję za grę nawet z Golonką, pokazałem jak się rzuca wardy ale skuteczność w pewnych etapach 75% nawet nie dawała odrobinę szans przy tym dziadostwie
4 miejsce jest i tak dość wysokie, fakt różnica 14pkt. po między 4 a 3 jest nie do przeoczenia to i tak uważam że słusznie je zająłem
pozdrawiam i mam nadzieję że na następnych turniejach będzie taż taka spora liczba osób
Golon, staralismy się odebrać Ci zwycięztwo, a że na stołach sie nie dało - poszły karniaki. Kurcze, gdybym wymyslił jeszcze 4 to bym wygrał:/
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.