4.12.2011 - Rózga dziadka Mroza - Wrocław 2000 punktów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Re: 4.12.2011 - Rózga dziadka Mroza - Wrocław 2000 punktów

Post autor: Domino »

Sorry, że się nie zjawiłem, coś mnie wzięło na rzyganie akurat. Ciśnij von Golon!

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

mnie też nie ma matka mnie udupiła...
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Dzięki za fajny turniej. Przeciwnikom za bitwy. Szczególnie Mikiemu za funową i bezstresową bitwę drugą oraz gratuluje wyrwania mi jedynych punktów na turnieju. :D Jeszcze tylko gratki dla marysia i Dymitra. (żeby się nie obrażali to jednego dałem z przodu, a drugiego z Dużej ;) )
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

ja również dziękuje za grę teraz mi trochę szkoda że nie zagralem ostatniej gry ale tak sie wkurwiłem na dymitra za spuszczenie mi wpier... trolololo żart dowcip. tak smarkający powienienem zostać w domu o czym swiadczy 2 bitwa :wink: zagrałem bez pomysłu i ksończylo sie maską. za to pierwsza gra - wyśmienita, naprawde. za co przeciwnikowi dziękuje Xerxus mam nadzieje że nie przekręciłem.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

bardzo udany turniej. niezły wynik i dobra frekwencja, mam nadzieję, że tak Golon skończymy mastera w Poznaniu:D

1. Golonka
2. Dymitr
3. Maryś
4. Mike
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

golona jaką miałeś rozpe?
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Jak się zapytasz w odpowiedniej formie, nie używając nazwy zarezerwowanej dla ludzi których szanuję to może ci odpowiem. Tak więc PM. [-X
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Xyxel
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Xyxel »

loko pisze:... mam nadzieje że nie przekręciłem.
; )
Także bardzo dobrze mi się grało tą bitwę. Brutalna siła dzikich orków przeważyła w ostatnich turach moich niewzruszonych Tomb Kings ale były ciekawe momenty.
(Rzucił trzy szóstki na trzy ward save-y i wybronił swojego generała : D)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

a nie miał warda 4+ przypadkiem? choć może cos źle zapamiętałem
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

bardzo dziękuję wszystkim za przybycie i dobrą zabawę. Zrobię co w mojej mocy żeby kolejny turniej był jeszcze lepszy.

wyniki:

1. Golonka [58]
2. Dymitr [55]
3. Maryś [50]
4. Kuman [36]
5. Mike [34]
6. Wojtuś [32]
7. Marcins [30]
8. Bałagan [29]
9. Uadzia [28]
10. Thomas [26]
11. Izwor [21]
12. Xyxel [19]
13. Loko [18]
14. Rebe [13]
15. Maciek [8]
16. Moździerz [takietam]

gratulacje dla topu i zwycięscy!

do zobaczenia na kolejnym turnieju w stolicy Dolnego Śląska ale już w przyszłym 2012 roku!

cheers!

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

zgadza się ward był na 4. miewałem lepsze rzuty, np rzucam ife z 6 kosci i wyszlo 5x1 i 3.ale to kiedyś kiedys.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Izwor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Izwor »

Dzięki wszystkim za grę!
Następnym razem postaram się nie robić tak głupich błędów :/

Mam jeszcze ważną dla mnie sprawę.
Zapodziałem na tym lub tym ewentualnie tym turnieju banshee.
Model taki.
Była maźnięta na zielono i zinkowana na czarno.
Od spodu był magnes neodymowy.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Dzięki wszystkim za imprezę. Dupeczki i wóda były zajebiste. Dymitr wciągający koks – bezcenny (zdjęcia niedługo). Kumek bajerujący barmankę i jej matkę na raz – mistrz...., o kur.. nie ten temat. Yyy, turniej fajny dzięki wszystkim przeciwnikom za dobre gry.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Aż szkoda, że na BP nie ma opcji lubię to! ;) Tak przy okazji i z ciekawości to dostałem aż dwa karniaki? Hmm... Nvm.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

Marys pisze:Dzięki wszystkim za imprezę. Dupeczki i wóda były zajebiste. Dymitr wciągający koks – bezcenny (zdjęcia niedługo). Kumek bajerujący barmankę i jej matkę na raz – mistrz...., o kur.. nie ten temat. Yyy, turniej fajny dzięki wszystkim przeciwnikom za dobre gry.
je.. like it :D

:lol2:
Golonka pisze:Aż szkoda, że na BP nie ma opcji lubię to! ;) Tak przy okazji i z ciekawości to dostałem aż dwa karniaki? Hmm... Nvm.
ta opcja była by syta :D

i tak za mało karniaków ;)

dziękuję za grę nawet z Golonką, pokazałem jak się rzuca wardy ale skuteczność w pewnych etapach 75% nawet nie dawała odrobinę szans przy tym dziadostwie :roll:

4 miejsce jest i tak dość wysokie, fakt różnica 14pkt. po między 4 a 3 jest nie do przeoczenia to i tak uważam że słusznie je zająłem 8)

pozdrawiam i mam nadzieję że na następnych turniejach będzie taż taka spora liczba osób :)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Golon, staralismy się odebrać Ci zwycięztwo, a że na stołach sie nie dało - poszły karniaki. Kurcze, gdybym wymyslił jeszcze 4 to bym wygrał:/

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

nie ten format, następnym razem 8)

ODPOWIEDZ