Pony Thread (OMG PONIES)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Infernal Puppet
- Masakrator
Re: Pony Thread (OMG PONIES)
Powiedział bym raczej, że z momentem zostania obiektem adoracji futrzaka, ale i tak może być .
Swoją drogą czemu na cosplayach widzę tylko przebrane dziewczyny, gdy 90% fandomu to faceci
Swoją drogą czemu na cosplayach widzę tylko przebrane dziewczyny, gdy 90% fandomu to faceci
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Cytrus Kontynentalny
- "Nie jestem powergamerem"
Proszę. Specjalnie dla ciebie
Chłopaki muszą mieć nieciekawie w głowach
Chłopaki muszą mieć nieciekawie w głowach
- Infernal Puppet
- Masakrator
Całkiem zabawne zdjęcie IMHO, ale może dlatego, ze uważam wszystkie cosplaye niehistoryczne za coś co wymaga alternatywnej inteligencji .
Edit :
Już się nie mogę doczekać .
Nie bardziej niż 99% bywalców tego forum. Kto normalny wydaje na żołnierzyki takie sumy jak my ?Chłopaki muszą mieć nieciekawie w głowach
Edit :
Już się nie mogę doczekać .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Cytrus Kontynentalny
świetny odcinek pocisnęli! Serio . Dawno żaden mi się tak nie podobał, a przecież praktycznie nie było tu mojego ulubionego kuca.
- Cytrus Kontynentalny
- Infernal Puppet
- Masakrator
Odcinek powinien się nazywać "secret of my size" . Jak na spike-o-centryczny epizod wyszło naprawę nieźle, poprzedni taki ( 24 w 1 sezonie ) był taki sobie, a tu niespodzianka .
- Cytrus Kontynentalny
Są różne rodzaje smoków. Może Spike jest takim bardziej dinozaurowatym :pDomino pisze:Zajebisty, fakt . Nowy, lepszy Spike, ale gdzie jego skrzydła ?
A może "enlarge your dragon" ?Infernal Puppet pisze:Odcinek powinien się nazywać "secret of my size" . Jak na spike-o-centryczny epizod wyszło naprawę nieźle, poprzedni taki ( 24 w 1 sezonie ) był taki sobie, a tu niespodzianka .
Odcinek świetny jak już wspominałem. Mógłbym wręcz wyliczać co mi się w nim podobało ale tego nie zrobię, bo jeszcze komuś niepotrzebnie zepsuję przyjemność wynikającą z oglądnięcia tego wszystkiego .
- Infernal Puppet
- Masakrator
Wyliczać możesz, ale najlepiej za dzień-dwa, jak już wszyscy pony-fani obejrzą . Sezon drugi jest naprawdę ok. na in minus odstaje tylko jeden odcinek ( mare-do-well), a i on nie odstaje mocno . A za tydzień odcinek świąteczny i...piosenka .
Eee tam, założę się że, cytując jednego z użytkowników YT:
Ale spikezilla (a może Spike Kong?) była zaczepista .Ten bucks says that Rarity isn't wearing the jewel in any future episodes, and totally ignores Spike for the rest of the show.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Fakt, trzymać trzyma. Ale i lesson zero też takie złe nie było ( tęczowa atomówka ), zobaczymy co przyniesie kolejny odcinek w przyszłą sobotę .
- Cytrus Kontynentalny
Kolejny odcinek przyniesie śmierć setkom fandomowych historyjek. Tego jestem pewien . Zastanawiam się jak to może wyglądać. Ta opowieść o powstaniu Equestrii. Czy pójdą na *łatwiznę* i w jakiś sposób oprą to na historii z naszego świata, czy zupełnie od zera wymyślą wszystko. 2-ga opcja ma mocne argumenty po swojej stronie ( był już Discord i wiadomo, że on rządził przed Celestią )
A teraz ciekawostka ( z największej kuco-strony na necie przeklejone ):
"Daniel Ingram is submitting a few of his best pony songs for an Emmy nomination, and is asking the community for assistance. Currently the following five songs are eligible:
Art of the Dress
Hush Now Lullaby
At The Gala
May the Best Pet Win
Becoming Popular
He explains it the best, so have his copy paste:
"Hey Everyone!! This year the Emmy's they are asking for an "Optional informational essay, up to 200 words, explaining why you believe the entry is Emmy-worthy. The summary, which will be included on the ballot as an accompaniment to the viewing material, may comprise a technical description as a guide to judges, along with any challenges that were met in the submission episode or Special." Many of you are great writers, so pick your fave song from 2011 and email me your 200 word essay of why you think it's Emmy worthy. Send to daniel@danielingrammusic.com"
We ran a 300 word story competition back in march and got around 100 in an hour, I can't imagine the swarm that will happen now. Take some time on it, get it proofread, make sure its up to par. He can't use something that doesn't fit the criteria. These songs are worthy of your time!
Note: You can submit an multiple essays for different songs, so you don't have to choose just one!
Note2: Winter Wrap Up is from 2010, and therefore not eligible.
Haha . Nie wiem na jakiej zasadzie działa tam głosowanie, ale jakby chłop dostał choć nominację do Emmy... pokazałoby to potęgę bronies
A teraz ciekawostka ( z największej kuco-strony na necie przeklejone ):
"Daniel Ingram is submitting a few of his best pony songs for an Emmy nomination, and is asking the community for assistance. Currently the following five songs are eligible:
Art of the Dress
Hush Now Lullaby
At The Gala
May the Best Pet Win
Becoming Popular
He explains it the best, so have his copy paste:
"Hey Everyone!! This year the Emmy's they are asking for an "Optional informational essay, up to 200 words, explaining why you believe the entry is Emmy-worthy. The summary, which will be included on the ballot as an accompaniment to the viewing material, may comprise a technical description as a guide to judges, along with any challenges that were met in the submission episode or Special." Many of you are great writers, so pick your fave song from 2011 and email me your 200 word essay of why you think it's Emmy worthy. Send to daniel@danielingrammusic.com"
We ran a 300 word story competition back in march and got around 100 in an hour, I can't imagine the swarm that will happen now. Take some time on it, get it proofread, make sure its up to par. He can't use something that doesn't fit the criteria. These songs are worthy of your time!
Note: You can submit an multiple essays for different songs, so you don't have to choose just one!
Note2: Winter Wrap Up is from 2010, and therefore not eligible.
Haha . Nie wiem na jakiej zasadzie działa tam głosowanie, ale jakby chłop dostał choć nominację do Emmy... pokazałoby to potęgę bronies
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
- Infernal Puppet
- Masakrator
Raczej po korzenie . Gdzieś było wspominane ( na angielskiej wiki może? albo na MLP wiki ), ze autorzy pozostawiają ten kawałek do swobodnej interpretacji. Zresztą motyw fluthershy-drzewa dość często pojawia się na na fanartach .
Trzeba się kiedyś zebrać i machnąc tam artykuł o batlu . Bo z około bitewniakowych rzeczy jest tam tylko o "dawn of war", nawet jeśli niektóre kawałki tam też są bardzo zabawne :Przeczytałem cały artykuł o kucach na nonsensopedii, miejscami nawet zabawne
Herszt Gorgutz Wyrwiczerep – dowódca Orków i zarazem znak rozpoznawczy dawn of wora , zielony analfabeta z rogami. Jego okrzyk sprawia, że inni zieloni analfabeci lepiej walczą.