Ten szaman kompletnie narusza równowagę magii na Euro - więc tak - jest przegięty i pewnie dlatego został przycięty - jak by to o mnie chodziło to bym się cieszył na Twoim miejscu ,że mam tylko takie ograniczenie - bo Twoje chanele na +4 też aż się proszą o bana...Fluffy pisze:Jeee, nie wiedzialem ze szaman nocnych goblinow jest nakbardziej rpzegietym magiem w grze
ROTFL
TURNIEJ O ZŁOTĄ MENORĘ - Vanaheim 10.12.2011 - 2000pkt
Re: TURNIEJ O ZŁOTĄ MENORĘ - Vanaheim 10.12.2011 - 2000pkt
limit 12 czy 14?
xYz
a masz jakieś myki rozpiskowe i bajery powergammerskie na tych modelowanych?Caledor19 pisze:Czy gramy na plaskich stolach czy na tych co zawsze?
z tego co gadałem z Przemkiem to na płaskich blatach, ale wartoby było tego dopilnować, tzn. ten kto się tym zajmuje czyli w tym wypadku Gremlin? Taa?
Da się zrobić, nowe chaos dwarfy są powalone : ) Jka ktos chce mam plik do AB
xYz
Caledor dobrze mówi- na waszych pięknych stołach niszczą się figurki - MY GRACZE WOLIMY PŁASKIE BLATY Z TERENEM.
Co do terenów to proszę max 6 na stół. CZY ZOSTAŁEM ZROZUMIANY ????
Chaos dwarfy są dziwne - może być z tego topowa armia.
Co do terenów to proszę max 6 na stół. CZY ZOSTAŁEM ZROZUMIANY ????
Chaos dwarfy są dziwne - może być z tego topowa armia.
Poza tym, niektóre osoby wykorzystują nierówności stołów, by powtarzać niekorzystne rzuty kostkami i później wyrzucają 1,1 na brejka.PiotrB pisze:Caledor dobrze mówi- na waszych pięknych stołach niszczą się figurki - MY GRACZE WOLIMY PŁASKIE BLATY Z TERENEM.
NIE BĘDĘ JEDNAK POKAZYWAŁ PALCAMI O KOGO CHODZI
Vae victis!