ETC 2012
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2012
Z Waszych postów wynika, że chcecie po prostu kogoś przepchnąć. AR.com to nie miejsce, gdzie wysyłasz marionetkę i mówisz jej co ma robić. Chłopaki chcą tam być z bardzo prostego powodu - nadają się.
- swieta_barbara
- habydysz
Nikt tego nie kwestionuje. Ale wyksztalcila sie taka tendencja, ze bedzie ciezko wsadzic tam osoby, ktore sie nadaja. Dlatego kombinujemy.Lidder pisze:...nadają się.
Czego psa nauczyc mozna w tydzien. No offence, broda.swieta_barbara pisze:Za to kudlaty jest bardziej na czasie z meta...Rince pisze:Shino jest chyba bardziej rozpoznawalny.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
ja bym mógł jako pomocnik się zgłosić ;] jakby ktoś chciał ale się wahał, lub miał problem z czasem. Samemu się nie zgłoszam, bo wiadomo, że nikt się nie zgodzi 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- swieta_barbara
- habydysz
Paczcie, paczcie, Dunczycy wystawili el reya - myslalem, ze do AR.COM beda starali sie przepchnac asgera.
- swieta_barbara
- habydysz
Masz racje.Robson pisze:Myślisz, że to robi jakąś różnice?
El rey zawsze dostawał od nas baty
( nie wiem coprawda jak było w tym roku) więc z tym jego wysokim poziomem bym nie przesadzał, a jeżeli ma poglądy podobne do asgera to na pewno nie ma się z czego cieszyć. Wygląda też na gościa bez poczucia humory z wiecznie zaciśnietymi zwieraczami 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Jasne dostał w tym roku od Assura, ale nie jakoś super wysoko z tego co pamiętam, aczkolwiek nie można powiedzieć że chaos na kawie ma dobry matchu z pieszymi VC. Zresztą co z tego że dostał, wynik jednostkowej partii istotnie o niczym nie świadczy.
mimo dość mocnego napięcia zwieraczy nie zrozumiałem o co Ci chodzi 

RIP
- swieta_barbara
- habydysz
No i widzisz Stachu, moze nie bedzie tak zle z Niemcami w ar.com - dosyc stonowana kandydature wrzucili.
No i Kanadian wyskoczyl :] Wypas! Pokazuj tam im, ze istnieja tez fanowie luzniejszej gry. I jeszcze format podbij do 2800, to bede mogl gada wystawic :]
No i Kanadian wyskoczyl :] Wypas! Pokazuj tam im, ze istnieja tez fanowie luzniejszej gry. I jeszcze format podbij do 2800, to bede mogl gada wystawic :]
Przede wszystkim problemem jest czas na takim turnieju, już ostatnio graliśmy za długo bo spędzało się absolutnie cały dzień (po za wieczorną pogaduchą) nad figurami. 2400 to dobry limit punktowy, jak ktoś ma jaja i potrafi ciąć punkty w rozpie a nie tylko dodawać do pieca by nie trzeba było myśleć tylko w rozpie wchodziło wszystko.