kilka pytań początkującego 3
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: kilka pytań początkującego 3
Nie kombinuj Jest oczywiście tak, jak mówi duży Krystian
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
master w Łodzi:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=32840
EDIT: Przez ciebie zmarnowałem pięćsetnego posta na taką głupotę! A mogło być coś wspaniałego i odkrywczego! Nie wiem co, ale mogło...
EDIT: Przez ciebie zmarnowałem pięćsetnego posta na taką głupotę! A mogło być coś wspaniałego i odkrywczego! Nie wiem co, ale mogło...
Ja straciłem 666 na marudzeniu Andrzeja więc pamiętaj zawszem może być gorzej;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Szerzysz wiedzę i oświecenie!Quaki pisze:master w Łodzi:
Woot?
Robisz test inicjatywy na najwyższej.
zależy na czym ten sejw jest, i ile kosztuje.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Albo Siła 2 i -3 do as, bo i takie ataki są . Siłę 1 z karą -4 też da się teoretycznie uzyskać .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
ciekawe jak skoro efekty tych samych specjalych zasad sie nie sumuja.Infernal Puppet pisze:Albo Siła 2 i -3 do as, bo i takie ataki są . Siłę 1 z karą -4 też da się teoretycznie uzyskać .
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Infernal Puppet
- Masakrator
Bardzo "prosto" - atakujesz atakiem 2S i -3 as coś co obniża siłę trafiających cel ataków ( np. walkirię ), mając jednocześnie Armour piercing, z szatandaru, czaru czy jakiegokolwiek innego powodu . Kombinatorstwo do n-tej potęgi, ale da się .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
czemu trzeba atakowac cos co obiza sile? tego nie ogarniam.Infernal Puppet pisze:Bardzo "prosto" - atakujesz atakiem 2S i -3 as coś co obniża siłę trafiających cel ataków ( np. walkirię )
btw czy taki atak ma cos poza breath weaponem chaos dragona?
nie przeczytales mojej wczesniejszej wypowiedzi.mając jednocześnie Armour piercing, z szatandaru, czaru czy jakiegokolwiek innego powodu . Kombinatorstwo do n-tej potęgi, ale da się .
efekty specjalnych zasad sie nie kumuluja (o czym mowi FaQ).
majac -2ap i sztandar dajacy -1ap ze sztandaru/czaru nie bedzie sie mialo -3ap. krzysta sie z najlepszego obecnego.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Infernal Puppet
- Masakrator
Żeby mieć siłę 1 .czemu trzeba atakowac cos co obiza sile? tego nie ogarniam.
Np. black dragon też ma takie zioniecie .btw czy taki atak ma cos poza breath weaponem chaos dragona?
IMHO mylisz się. Kara -3 do as to nie jest "potrójny armour piercing", tylko inna zasada specialna. Nie można korzystać kilkakrotnie z tej samej zasady, ale z kilku różnych zasad dających to samo ( np. bonus do siły ) już jak najbardziej tak.majac -2ap i sztandar dajacy -1ap ze sztandaru/czaru nie bedzie sie mialo -3ap. krzysta sie z najlepszego obecnego.
Pewnie już był ten temat 10 razy ale nie mogę nic na ten temat znaleść więc proszę o pomoc.
Jak rozlosowywane są hity w charaktera na MB ? Np czarodziejka na pegazie.
I jeszcze jedno pytanko - jak dostaje z np armaty to pegaz też dostaje?
Jak rozlosowywane są hity w charaktera na MB ? Np czarodziejka na pegazie.
I jeszcze jedno pytanko - jak dostaje z np armaty to pegaz też dostaje?