KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Nie odpowiedział. I tak mam rozegraną tylko 1 grę a Syraf się zgodził by powtórzyć więc nie widzę problemu.
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
Moim zdaniem zmiana armii jest nie możliwa, nie może być tak że gdy dostajesz nowy podręcznik do Chd to zmieniasz armię na nich.
Gdybym ja zaczął grać ligę WE na obecnym podręczniku i dziś ukazałby się nowy to logicznym jest że kończę rozgrywki ligowe na starym podręczniku
Gdybym ja zaczął grać ligę WE na obecnym podręczniku i dziś ukazałby się nowy to logicznym jest że kończę rozgrywki ligowe na starym podręczniku
Wisła Kraków.
Ja wygląda na to że dopiero w styczniu
Wisła Kraków.
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
Undead kiedy będziemy mogli rozegrać naszą gre??
Grupa B kto sie pisze na przyszly tydzein ?
Nie ma sprawy jestemy ustawieni. Jakie punkty ?Dibo pisze:Karpiu ja mogę z tobą np w piątek pyknąć rewanż po 17 pasuje ? Zasady i format Euro ? Przyprowadzę sobie familiara do rzucania kostkami jeżeli ci to nie wadzi of kors.
Będe w wtorek w KrK, ktoś chętny na bitwe/y ?
Dibo/Piotrek/Karpiu? Z racji tego że moze sie wybiore na mastera do Poznania preferuje ten limit punktowy z ów ograniczeniami ( Master na mroźnej północy) - czyli biteka na 2k.
Ktos chetny?
Dibo/Piotrek/Karpiu? Z racji tego że moze sie wybiore na mastera do Poznania preferuje ten limit punktowy z ów ograniczeniami ( Master na mroźnej północy) - czyli biteka na 2k.
Ktos chetny?
xYz
Sorki Dibo za taka turbo Masakre
Hallo Grupa B kto by sie pisal na bitewke jeszcze w tym tygodniu.
Zostaly mi dwie bitwy z Gremlinem i jedna z Piotrem.
Zostaly mi dwie bitwy z Gremlinem i jedna z Piotrem.
Na turnieju proponuje challange
Wisła Kraków.