22.03.2020 ŚCIUR
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
22.03.2020 ŚCIUR
Ostatnio zmieniony 22 mar 2020, o 22:26 przez Szamot, łącznie zmieniany 65 razy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajne , tylko ten tzeentchowy kolor tarczy i ornamentu jakoś ni przypiął, ni przyłatał... Za to podoba mi się, że pancerze są ciemne. Nie cierpię jasnoczerwonych ryczących wojów Khorna.
dziękuję
ten jasno-tzeenchowy no tak kolega sobie zażyczył aby gdzieniegdzie był kontraścik taki w postaci jakiegoś innego i gryzącego się
co do zbroi przyznam się nieskromnie że mi się też podobają choć ręka musi popracować na precyzją jeszcze(równiejsze linie krawędziowe)
ten jasno-tzeenchowy no tak kolega sobie zażyczył aby gdzieniegdzie był kontraścik taki w postaci jakiegoś innego i gryzącego się
co do zbroi przyznam się nieskromnie że mi się też podobają choć ręka musi popracować na precyzją jeszcze(równiejsze linie krawędziowe)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Strasznie ciemne te fotki i naprawdę ciężko coś dojrzeć na niektórych. Jeśli to są oryginalne nieprzerabiane zdjęcia, to można je rozjaśnić w jakimś programie do obróbki zdjęć. wyglądają ok, nie wiem tylko , co myśleć o tych niebieskich ślepiach koni. Na jednej fotce wygląda to dobrze, na drugiej kiepsko... Na fotce pojedynczego marudera zwróconego w prawo ostrze topora jest jakieś dziwne, cały topór jakiś taki nie teges... Przydałby się także ciutkę większy kontrast pomiędzy grzywami a sierścia koni w przypadku brązowych grzyw. Ogólnie fajny regiment, rzadko można zobaczyć konnych maruderów z oszczepami .
tak 60 chłopaNijlor pisze: Świetna banda, pieszych też będziesz tak robił??
tak!MorgotH pisze:czy w krainach północy mają tylko gniade i kasztany?
śniegi i mrozy będą na moich niezbyt wymagających VC które jak znajdę czas to dokończę i również tutaj zamieszczę
Popraw literówkę w temacie. Pisze się Konnica lub kawaleria.
Maruderzy świetni.
Maruderzy świetni.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
No marudersi sa spoko ale pieskom sierść mogłeś trochę zróżnicować bo wyglądają trochę jednolicie. Poza tym bardzo fajna armia
- Stormtrooper
- "Nie jestem powergamerem"
Bardzo podoba mi się motyw ze skokiem na ludzika przez psa chaosu. Aczkolwiek te niebieskie języki nie bardzo pasują moim zdaniem. Marudy pierwsza klasa
podpis był nieregulaminowy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Maruderzy z daleka wyglądają bardzo spoko .daj parę figsów w zbliżeniu. Natomiast psy jakoś mi nie podchodzą - głównie przez kolorystykę. Skóra i grzywy zlewają się, natomiast niebieski jest zbyt oczojebny i zbyt mocno odcina się od reszty figsa. Powoduje to, ze nie wygląda to spójnie.
ok oto zdjęcie całej gromadki moich VC które do tej pory udało mi się wymalować
zdjęcie przedstawia
2xnekromanta
35szkieli z matica(docelowo robią za gwardię) kiedyś im dorobie GW na plecy z plasticardu.
40zombi(ghule mantica)
varghulf
3bazy spirytów
4wraciaki
2batmany
10psów
[/URL]
zostało jest do zrobienia kloc ghuli GW jako ghule tak z 40
mortis
z 6-9cryptów(6CH i 3Vargheisty, lub 9CH)
ewentualnie jeszcze z 10psów i kolejna 2batów, może jakiś swarm-bat
i 2baśki(które już mam z mortisa)
zdobyć i wymalować jakiś ciekawy model na KrólaStrzyg
wymalować już gotowe w podkładzie 20coś maticowy ghuli(zombi)
*tereny, a właściwie ich część są to wspólne robione z kumplem
**zdjecie robione na balkonie
zdjęcie przedstawia
2xnekromanta
35szkieli z matica(docelowo robią za gwardię) kiedyś im dorobie GW na plecy z plasticardu.
40zombi(ghule mantica)
varghulf
3bazy spirytów
4wraciaki
2batmany
10psów
[/URL]
zostało jest do zrobienia kloc ghuli GW jako ghule tak z 40
mortis
z 6-9cryptów(6CH i 3Vargheisty, lub 9CH)
ewentualnie jeszcze z 10psów i kolejna 2batów, może jakiś swarm-bat
i 2baśki(które już mam z mortisa)
zdobyć i wymalować jakiś ciekawy model na KrólaStrzyg
wymalować już gotowe w podkładzie 20coś maticowy ghuli(zombi)
*tereny, a właściwie ich część są to wspólne robione z kumplem
**zdjecie robione na balkonie
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wyglądają fajnie! Szczególnie lubię kolorystykę Varghulfa i batów. Są takie... naturalne.
Jeśli to białe na podstawkach to śnieg, to w takim razie ta zielona trawka nie pasuje. Albo pożółkła/brak trawki i śnieg, albo bez śniegu i wtedy soczysta trawka jak najbardziej. Dlatego dziwnie ten śnieg wygląda.
Jeśli to białe na podstawkach to śnieg, to w takim razie ta zielona trawka nie pasuje. Albo pożółkła/brak trawki i śnieg, albo bez śniegu i wtedy soczysta trawka jak najbardziej. Dlatego dziwnie ten śnieg wygląda.
dzięki za komentarz
co do śniegu...no cóż powiedzmy że to wczensy kwiecień gdy jeszcze czasem sie zdarzają paćki śniegu i widać pierwsze kępki świerzej trawy na rozoranych polach może kiedyś ten śnieg wywalę i dokleję więcej trawki...
śnieg to wiórki kokosowe więc ;p ogólnie lubie wykorzystywać naturalne rzeczy do podstawek np. ziemia to czarna herbata za 2zeta z tesco
co do śniegu...no cóż powiedzmy że to wczensy kwiecień gdy jeszcze czasem sie zdarzają paćki śniegu i widać pierwsze kępki świerzej trawy na rozoranych polach może kiedyś ten śnieg wywalę i dokleję więcej trawki...
śnieg to wiórki kokosowe więc ;p ogólnie lubie wykorzystywać naturalne rzeczy do podstawek np. ziemia to czarna herbata za 2zeta z tesco