Myślę że PP zrobił nam niespodziankę za 60 baksów

więcej tutaj http://privateerpress.com/hordes/galler ... grotesques
mi tam się podobają i nawet takie bestiowe są

Moderator: Dibo
przecież nie trzeba malować ich jak podaje schemat... no na harpie są zbyt zbudowaniearcheolog pisze:mnie się srednio podobają a szczególnie nie leży mi malowanie, te "błony?" pod brodą, karwasze! i jak na harpie
są za bardzo przykoksowaneale wiadomo, rzecz gustu, przynajmniej nie TAK drogo masz 10 harpii
nie prawda są nie tak duże jak się wydają... z tego co widzę to do warmachi czy hordy dokładniej... modele piękne i nie wielkie pomiędzy rozmiarami GW ( ciut niższe ) a anime ( ciut wyższe )Lazur pisze:Ciężko je będzie wsadzić na małe podstawki
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Raczej jak transwestyci. Ich zaletą jest cena. Oryginały z GW są znacznie lepsze.Iddqd pisze: Wyglądają jak faceci, ale ogólnie dają radę. Widać mają i inne rzeczy które mogą zainteresować.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
+Duderson pisze:Raczej jak transwestyci. Ich zaletą jest cena. Oryginały z GW są znacznie lepsze.Iddqd pisze: Wyglądają jak faceci, ale ogólnie dają radę. Widać mają i inne rzeczy które mogą zainteresować.