Galeria Dr.Lobo: Wraithy dla na el' konkursko Kurosa.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ja bym mu rogów nie robił. Ewentualnie jakiś guzy.
Wielkie dzięki za sugestie. Szczerze mówiąc po sugestii
Faktycznie Ghoullking bardzo do niego pasuje.
Zastanawiam się już nad następnym projektem- jakieś sugestie??
stwierdziłem że chyba nic jednak nie będę kombinował na tym łbie.The WariaX pisze:Normalnie prawdziwy ghoulking
bardziej skłaniał bym się do 2 opcji. Niebawem zapodam zdjęcia na CMON-a i zobaczę jaki tam będzie oddzwięk.Ignis pisze:Swoją drogą to pomyślałabym na twoim miejscu raczej o uderzeniu do jakiejś firmy zachodniej, żeby wydali jako swój produkt, bo rzeźba jest świetna. Albo załóż własną firmę wydającą figurki, popiersia...
Faktycznie Ghoullking bardzo do niego pasuje.
Zastanawiam się już nad następnym projektem- jakieś sugestie??
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!
krasnoludzkiego toporaDr. Lobo pisze:Wielkie dzięki za sugestie. Szczerze mówiąc po sugestiistwierdziłem że chyba nic jednak nie będę kombinował na tym łbie.The WariaX pisze:Normalnie prawdziwy ghoulking
tak serio - WYPAS!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Wstawiłem fotkę na CMON-a to tak dla tych którzy chcieli by ocenić.:
http://www.coolminiornot.com/293259
Po namyśle stwierdziłem ze chyba zabiorę się teraz za robienie jakiegoś Wood elfa.
Iga- może masz jakąś fajną grafikę na inspiracje??
http://www.coolminiornot.com/293259
Po namyśle stwierdziłem ze chyba zabiorę się teraz za robienie jakiegoś Wood elfa.
Iga- może masz jakąś fajną grafikę na inspiracje??
Mi się to baaaardzo podoba i chętnie bym takiego stworka maźnął Jak masz jakąś możliwość odlania tego cuda to ja chętnie kupię.Dr. Lobo pisze:Jak był by miły odzew to mógł bym pokombinować z odlewami
Tak szczerze mówiąc to nic konkretnego. Nie wybierałem 1 wzoru. Po prostu – z 1 wezmę coś i z 2 coś. Nie będę kopiował w całości.
Przyznam iż mam już pewną koncepcję tylko nie wiem jak wyjdzie z wykonaniem.
Przyznam iż mam już pewną koncepcję tylko nie wiem jak wyjdzie z wykonaniem.
Na pewno będzie to kobitka. Chciałem by miała lekko azjatyckie rysy. Może i faktycznie można by wyciągnąć kości policzkowe, ale z tego typu poprawkami poczekam na koniec. Wszystko zależało będzie jaki uzyskam efekt końcowy.Ignis pisze:Wyraz ust mi się nie podoba, kości policzkowe powinny być moim zdaniem bardziej zaznaczone, bo na razie to trochę taka Mongołka
Postaram się zdawać relacje na bieżąco
Na pewno będzie to kobitka. Chciałem by miała lekko azjatyckie rysy. Może i faktycznie można by wyciągnąć kości policzkowe, ale z tego typu poprawkami poczekam na koniec. Wszystko zależało będzie jaki uzyskam efekt końcowy.Ignis pisze:Wyraz ust mi się nie podoba, kości policzkowe powinny być moim zdaniem bardziej zaznaczone, bo na razie to trochę taka Mongołka
Postaram się zdawać relacje na bieżąco