Galeria
Moderator: esgaroth
Re: Galeria
Fantastycznie zrobione zaśniedziałe części jak to się robi???
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
Zajedwabiste.
Czerwień idealnie współgra z brązem.
Chciałem dla odminy CHD moje zrobić niebiesko-stalowe, ale ciężko mi się oprzeć takiej kombinacji.
Zwłaszcza iż czerwień to mój ulubiony kolor
Czerwień idealnie współgra z brązem.
Chciałem dla odminy CHD moje zrobić niebiesko-stalowe, ale ciężko mi się oprzeć takiej kombinacji.
Zwłaszcza iż czerwień to mój ulubiony kolor
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
Le pomysł na le bull centaury, oczywiście to wipy.
Link do tematu na CHD-online: http://www.chaos-dwarfs.com/forum/showt ... ?tid=10221
Barth pisze:Powinieneś tylko imo dodać więcej rzeczy które uczyni je bardziej dawi Zharr , czyli w pierwszej kolejności olbrzymie BRODY
Kurczę, głupio wyszło bo to pomysł kogoś na CHD-online, nie mój. Powinienem to zaznaczyć w pierwszej kolejności, ja jedynie wstawiłem fotki jego pracy.
Ano właśnie dlatego moim zdaniem jest to dobry materiał na nasze BC. Do tego bodaj we fluffie napisane jest coś o ludożerstwie byczków, a co za tym idzie te wyglądają na dobrze odżywione!Barth pisze:Mnie sie podobaja, wygladaja na save 2+ i 5T z 3W
- rudobrody79
- Falubaz
bardzo dobry pomysł !!!
swego czasu chciałem zrobić taurusy z takiego cielska,
dołączając głowy takie jak od metalowych minotaurów
swego czasu chciałem zrobić taurusy z takiego cielska,
dołączając głowy takie jak od metalowych minotaurów
pomysł na bullki też mi sie podoba. Tylko tak kosz jednego to okolo 30-40 zł (z gs i częsciami) za to można już na ebay ustrzelić oryginalny model
Strategikon 2010:
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"
Zonk, którego rewelacyjne big haty wklejałem niedawno "wyprodukował" lamassu , ciekawostką jest to, że wyrzeźbił go od zera w pare dosłownie dni . Oto efekt jego pracy:
W swoim temacie na CDO Zonk "odgrażał" sie , że wyrzeźbi WSZYSTKIE modele co ChD i pomału widzę, że do tego zmierza.
Miłośnikom świetości praw autorskich, chciałem tylko powiedzieć, ze lamassu nie jest wymysłem GW, ani w ogóle, ani w tej postaci (dlatego nie rozumiem czemu Raging heroes im ustąpiło ze swoim ), a na dodatek Zonk jest mieszkańcem kraju, z którym łaczy nas długowiekowa tradycja rozmaitych kontaktów niekoniecznie dobrosąsiedzkich, (choć obecnie graniczymy tylko małym skrawkiem granicy naszej ojczyzny) i i kraj ten nie jest ani w UE ani w shengen więc GW może mu...
co najwyżej pogrozić (sorry za ten lekki off top )
W swoim temacie na CDO Zonk "odgrażał" sie , że wyrzeźbi WSZYSTKIE modele co ChD i pomału widzę, że do tego zmierza.
Miłośnikom świetości praw autorskich, chciałem tylko powiedzieć, ze lamassu nie jest wymysłem GW, ani w ogóle, ani w tej postaci (dlatego nie rozumiem czemu Raging heroes im ustąpiło ze swoim ), a na dodatek Zonk jest mieszkańcem kraju, z którym łaczy nas długowiekowa tradycja rozmaitych kontaktów niekoniecznie dobrosąsiedzkich, (choć obecnie graniczymy tylko małym skrawkiem granicy naszej ojczyzny) i i kraj ten nie jest ani w UE ani w shengen więc GW może mu...
co najwyżej pogrozić (sorry za ten lekki off top )
Lamassu genialny!
Co do wspólnego zamówienia, to jestem w fazie rozmów z Zonkiem - chyba jest dość zapracowany, bo mówi ze maila w ogóle nie sprawdza i żeby pisać na PM (które też sprawdza raz na kilka dni).
Co do wysyłki to nie ma żadnych problemów, kasę przyjmuje na paypala, od razu pyta o adres dostarczenia itp. Od razu mu powiedziałem, że jestem z Polski. Chciałem na próbę wziąć po jednym z każdego modelu chadeka- czyli w sumie 9 figurek, a Zonk mi odpisał (chyba auto tłumaczem) :
Pamiętam cały czas, że jest kilku chętnych na zamówienie zbiorowe i jak uda mi się coś załatwić, to podejmę się organizacji.
Co do wspólnego zamówienia, to jestem w fazie rozmów z Zonkiem - chyba jest dość zapracowany, bo mówi ze maila w ogóle nie sprawdza i żeby pisać na PM (które też sprawdza raz na kilka dni).
Co do wysyłki to nie ma żadnych problemów, kasę przyjmuje na paypala, od razu pyta o adres dostarczenia itp. Od razu mu powiedziałem, że jestem z Polski. Chciałem na próbę wziąć po jednym z każdego modelu chadeka- czyli w sumie 9 figurek, a Zonk mi odpisał (chyba auto tłumaczem) :
To dość dziwne obawy i trochę bezpodstawne. Napisałem mu, że nie ma zamiaru odlewać dla siebie czy na sprzedaż jego figurek, co więcej mam zamiar (razem z innymi graczami z Polski) złożyć u niego większe zamówienie, a w przyszłości całą armię. A te kilka chciałem wziąć na próbę. Teraz czekam na odpowiedź.Nie chcę sprzedawać gnomów, po jednym z każdego typu. Kolejność jest bardzo podobny do, że po moim krasnoludów będzie kopia - i to jest nie do przyjęcia. Copyright by replikacji karły należą do mnie. Gracze zazwyczaj kupić kilka sztuk jednego rodzaju przewodnikiem potrzebę zwiększenia armii w grze.
Pamiętam cały czas, że jest kilku chętnych na zamówienie zbiorowe i jak uda mi się coś załatwić, to podejmę się organizacji.