Chyba tylko Bestie mają specjali którzy są słabsi od normalnie złożonych hero
TURNIEJ O ZŁOTĄ MENORĘ - Vanaheim 10.12.2011 - 2000pkt
Re: TURNIEJ O ZŁOTĄ MENORĘ - Vanaheim 10.12.2011 - 2000pkt
Mnie specjale są o tyle nie na rękę że ani bretka ani bestie nie mają grywalnych/dobrych specjali, mnie to nie pomoże a przeciwnikowi na pewno.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
I właśnie dlatego lepiej grać bez specjali.
Wisła Kraków.
Gorsze spejalne mają WE, wiec nie marudzcie 
xYz
Jeśli byśmy powrócili do tradycyjnych stołów Vanaheim z dużą ilością terenów to Green Knight byłby całkiem całkiemDibo pisze:Mnie specjale są o tyle nie na rękę że ani bretka ani bestie nie mają grywalnych/dobrych specjali, mnie to nie pomoże a przeciwnikowi na pewno.
A wiesz gdzie możesz sobie wsadzić twoje nie lubienie ?
Zabawy ze specjalami są OK ale nie turniejowo, kto jak kto ale ty chyba powinieneś krzyczeć najgłośniej że to nie fair i że to wypaczenie
Zabawy ze specjalami są OK ale nie turniejowo, kto jak kto ale ty chyba powinieneś krzyczeć najgłośniej że to nie fair i że to wypaczenie
Czcij Koze !!
pieprzysz Dido i tyle - ile razy ostatnio grałeś na jakimś turnieju? RAZ czy DWA? Ja uważam ,że z listą z Młotkowego można grać ze specami i mało mnie obchodzi ,że bestie mają je beznadziejne według Diba ...
mi to tam nie wadzi, lista młotkowa jest spoko.
Sam u HE nie zamierzam wystawić żadnego z takich herosów, ale inni niech sobie wystawią.
Ale pod jednym warunkiem: jak już special hero niech i będzie miał swoją orginalną figurkę
Sam u HE nie zamierzam wystawić żadnego z takich herosów, ale inni niech sobie wystawią.
Ale pod jednym warunkiem: jak już special hero niech i będzie miał swoją orginalną figurkę