Petycja do GW o polską flagę

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Deliberitus886
Mudżahedin

Re: Petycja do GW o polską flagę

Post autor: Deliberitus886 »

Panowie ja mam 24 lata i też przez pierwsze 4 lata nauki , mogłem się tylko Ruskiego uczyć .
Wiek niema tu nic do rzeczy .
Widzę Wszystko

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

Deliberitus886 pisze:Bo wydaje mi się że Polska Flaga powinna się pojawić minimum na paczkach z produktami GW w Polsce .
Na każdym produkcie sprowadzanym do Polski powinna być Polska flaga! I powinna zajmować określoną powierzchnię opakowania, jak ostrzeżenia na papierosach! #-o
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

a na każdej ulicy krzyż :mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

I dołączoną płytkę z hymnem, Murami i Barką ani kurwać chybi...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

kanti pisze:Mam 32 lata i chodziło mi o to ze nie miałem żadnego wyboru w sprawie nauki języków obcych, był tylko rosyjski.
Dobra panowie skończmy ten temat
Nie no, czekaj, temat się dopiero zaczyna -- robić ciekawy. Jak będąc urodzinym w 1978 roku -- czyli zaczynając naukę obowiązkowego języka obcego w 1988 -- i w której szkole wtłaczali Ci Marksa i Lenina? Dziesięciolatkowi, w Polsce, w mocno schyłkowej komunie? Opowiadaj!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Dokładnie, Tomash! Maturę zdawałem w '87, a na rosyjskim ani słowa o Marksie i Leninie. Kurczę, żeby chociaż Engels... ale i tego nie było, nie dowieźli pewnie. Dopiero na studiach, na przedmiocie Ekonomia polityczna się pojawili, ale i tu już w ogniu krytyki. :twisted:
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Na polityczny flejm temat za słaby, ale chciałbym nieśmiało zauważyć że w krajach starej Unii oraz w Stanach (czyli generalnie w krajach, które nie mają do Marksa urazu przez komunizm) zupełnie poważnie omawia się Marksa, jego teorie i obserwacje podczas wykładów ekonomii ;)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Tomash pisze:
kanti pisze:Mam 32 lata i chodziło mi o to ze nie miałem żadnego wyboru w sprawie nauki języków obcych, był tylko rosyjski.
Dobra panowie skończmy ten temat
Nie no, czekaj, temat się dopiero zaczyna -- robić ciekawy. Jak będąc urodzinym w 1978 roku -- czyli zaczynając naukę obowiązkowego języka obcego w 1988 -- i w której szkole wtłaczali Ci Marksa i Lenina? Dziesięciolatkowi, w Polsce, w mocno schyłkowej komunie? Opowiadaj!
istotnie - interesujący temat, bo jestem tylko rok młodsza. Nie przypominam sobie jakiś gwałtownych przemian w naszych rocznikach, poza tym, że Wasz jako ostatni miał obowiązkowy rosyjski w podstawówce :|
Choć może Kolega w ZSRR nauki pobierał w tamtym czasie. W takim wypadku, Panowie: szacun i na baczność, boć to najcięższy kaganiec oświaty niesie ze sobą :mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Yudokuno pisze:istotnie - interesujący temat, bo jestem tylko rok młodsza.
Jeeeeezusmaria.

Obrazek

;) ;) ;)

cold turkey
Mudżahedin

Post autor: cold turkey »

Thanks for your email and we apologise for not getting back to you sooner, it seems this is the first of your emails that has gotten through to us. The reason that there is no polish flag on our web site is that there are no Games Workshop stores, or distribution centers in your country as of yet. This is nothing to do with who we think is more important, but simply support for our retail stores.

For the time being you can select any of the flags you like but we would recommend the UK flag.

Doczekałem się wyjaśnień po około 5 mailach. Jeżeli to ma związek tylko z siecią istniejących hobby centers to rozumiem.
Poleceniu wybierania brytyjskiej flagi też się podporządkuje :wink: Choć skoro dzielą Belgię według kryteriów etnicznych to UK powinno być podzielone na 4 różne części :D Bo pewnie i w Walii i Szkocji i Belfaście jest sklep.

Temat z mojej strony zamknięty.
HE 2.5k

kanti
Mudżahedin

Post autor: kanti »

Panowie wyjaśniłem że "Marks i Lenin" był przenośnią. O krzyż też nie zamierzam walczyć.

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

chcecie mieć polską stronkę GW?
Łatwizna, zamiast proksować(nic tak nie zniechęca potencjalnych nowych graczy jak prox w postaci chusteczek jako czołgu), pastwić się na nowymi graczami(jak paru ma w zwyczaju) i nobować
kupujcie zestawy GW(i tylko GW) i zachęcajcie(a jak trzeba zmuszajcie siłą) kogo się da do kupowania!!
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

cold turkey pisze:Thanks for your email and we apologise for not getting back to you sooner, it seems this is the first of your emails that has gotten through to us. The reason that there is no polish flag on our web site is that there are no Games Workshop stores, or distribution centers in your country as of yet. This is nothing to do with who we think is more important, but simply support for our retail stores.

For the time being you can select any of the flags you like but we would recommend the UK flag.

Doczekałem się wyjaśnień po około 5 mailach. Jeżeli to ma związek tylko z siecią istniejących hobby centers to rozumiem.
Poleceniu wybierania brytyjskiej flagi też się podporządkuje :wink: Choć skoro dzielą Belgię według kryteriów etnicznych to UK powinno być podzielone na 4 różne części :D Bo pewnie i w Walii i Szkocji i Belfaście jest sklep.

Temat z mojej strony zamknięty.
No to teraz piszcie w imieniu Szkotów, Irlandczyków i Walijczyków, narzekając na to, że Walonia i Flamandia mają swoje własne flagi :) Zobaczymy co zrobią.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"

Widukind z Korwei, Kronika Saska

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Belgia na stronie GW nie jest podzielona "etnicznie", tylko językowo :roll:

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

Tomash pisze:Belgia na stronie GW nie jest podzielona "etnicznie", tylko językowo :roll:
No to niech teraz walczą za kaszubów :D
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Dzisiaj wszedłem na stronę GW w celu zobaczenia megaboxa szczurów. Rozwinął się pasek z flagami i szukam jakiejś japoni, albo czegoś w ten deseń a tu flaga Polski :P

pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Dr. Lobo
Mudżahedin

Post autor: Dr. Lobo »

Wszystko fajnie – Polska flaga jest. Hura
Mnie jednak denerwuje inna sprawa- brak hobbycenter GW w Polsce. Nie mamy również Games Day - trzeba popieprzać do Niemiec.
Nie potrafię tego zrozumieć szczególnie, że nie jesteśmy słabym rynkiem zbytu. Jak popatrzycie w W. Dwarfie na ostatnie strony to jest tam zamieszczona lista sklepów z produktami GW. Na tle innych krajów wypadamy bardzo dobrze. Polscy artyści malarze i rzeźbiarze mają swój mocy udział na tym rynku. Z tego co wiem to kilkoro Polaków pracuje dla GW.
I co q…wa mało to wszystko.
Myślę że polska flaga to mały sukces i liczę że związany z pozytywnymi zmianami.
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Przecież sklep GW już powstaje... 8)

Awatar użytkownika
Dr. Lobo
Mudżahedin

Post autor: Dr. Lobo »

Taaaaa. Wie ktoś może gdzie się otworzy i kiedy. To że powstaje to słyszałem już kilka dobrych miesięcy temu. Poza tym to, że zamieścili Polską flagę świadczy o powstawaniu firmowego sklepu.
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!

ODPOWIEDZ