Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso-marine wip 21.11.11
Jak zawsze prace na wysokim poziomie, czego więcej chcieć
- michnik000
- Kretozord
Marine zapowiada się naprawdę syto, ale pierwszy raz w życiu widzę taką figurkę.
Co to za zakon, i czy to model GW?
Co to za zakon, i czy to model GW?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ile ten biedny Oskar musiał siedzieć na dupie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
widzisz, zwłaszcza na twarzy, że wyczyszczonaKitiTom pisze:Malowanie super, tylko figurka jakaś taka...
Nie ma nadlewek???
wyszło fajnie Ignis - next time maluj olejnymi ;P
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
I kolorek skóry wyszedł jakiś taki płaski .KitiTom pisze:Malowanie super, tylko figurka jakaś taka...
Nie ma nadlewek???
Spamerzy
Wzorek bardzo fajny.
Podziwiam, ze Ci sie chcialo tyle czasu poswiecic, na cos co szybko zniknie.
Wzorek bardzo fajny.
Podziwiam, ze Ci sie chcialo tyle czasu poswiecic, na cos co szybko zniknie.
Bardzo fajnie wyszło.
Mam jednak uwagę co do kolorystyki. Jak dla mnie zbyt duży monochrom wyszedł. Giwera i rękojeść kosy mogły by być innego koloru by nie zlewały się z postacią.
Mimo to wielkie
Mam jednak uwagę co do kolorystyki. Jak dla mnie zbyt duży monochrom wyszedł. Giwera i rękojeść kosy mogły by być innego koloru by nie zlewały się z postacią.
Mimo to wielkie
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!
Dobra robota! Bardzo fajne freehandy a jako całość robi super wrażenie. Bardzo spójnie to wyszło.
Jeśli chodzi o kompozycje to dodałbym jakiś czerwony element z tyłu, trochę mi tam czegoś brakuje.
Do czego się jeszcze przyczepię to podstawka, dałbym na nią jakieś kolorowe glazy. Może jakieś inne brązy albo delikatne zielenie. Albo i to i to.
Jeśli chodzi o kompozycje to dodałbym jakiś czerwony element z tyłu, trochę mi tam czegoś brakuje.
Do czego się jeszcze przyczepię to podstawka, dałbym na nią jakieś kolorowe glazy. Może jakieś inne brązy albo delikatne zielenie. Albo i to i to.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Monochromatycznie może trochę wyszła spluwa, no i podstawka, to właśnie powoduje, że są jakiekolwiek uwagi do Twojej pracy. Dla mnie to jest po prostu KOSMICZNE malowanie .
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
W przerwach między malowaniem (tak, tak, jednak maluję ) i innymi zajęciami wziąłem się za rzeźbienie popiersia krasnoluda. Tutaj chciałbym podziękować za motywację dr. Lobo, gadaliśmy o rzeźbieniu i on się w końcu wziął do roboty więc i ja zebrałem się w sobie
Dolna część twarzy i szyja nie wykańczane bo zakryje je broda. Ogólnie jeszcze masa roboty przede mną.
Będę wdzięczny za wszelką konstruktywną krytykę.
Pozdrawiam
Oskar
Dolna część twarzy i szyja nie wykańczane bo zakryje je broda. Ogólnie jeszcze masa roboty przede mną.
Będę wdzięczny za wszelką konstruktywną krytykę.
Pozdrawiam
Oskar