Battlefield 3
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Battlefield 3
a ja dalej gram w desert combata...
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Gram cały czas obecnie na dodatku CC. Polecam.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- terorystaxxl
- "Nie jestem powergamerem"
Jak masz zamiar cały czas grać w BF-a to lepiej premium i nie musisz się martwić o następne DLC.
Imperium
Włocławek
Włocławek
- terorystaxxl
No Back To Karkand było niezłe a CQ może nie jest niezłe ale trzyma poziom.Akurat DICE można zaufać bo widzisz po pierwszych DLC jak Ci się spodobały to możesz w ciemno bo wiesz czego się spodziewasz tak jak BFBC2 fajny był wietnam:),a po drugie wiesz co będzie w następnym DLC bitwy pancerne i duże mapy czyli to co lubię.
Imperium
Włocławek
Włocławek
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Wiadomo jaki będzie następny
CQ to miał być ukłon w kierunku graczy COD. AW - to będzie epicka bitwa mapy 64 i po 16-20 pojazdów na respawnie od razu duże bitwy powietrzne i pancerne masa nowych pojazdów itp.
Ja kupiłem premium bo faktycznie wychodzi taniej. A zmusić nikt nie zmusi do grania dodatków. Problem tylko polega na tym że dobre serwery kupją takie dodatki - i nie mając ich nie pogramy.
CQ to miał być ukłon w kierunku graczy COD. AW - to będzie epicka bitwa mapy 64 i po 16-20 pojazdów na respawnie od razu duże bitwy powietrzne i pancerne masa nowych pojazdów itp.
Ja kupiłem premium bo faktycznie wychodzi taniej. A zmusić nikt nie zmusi do grania dodatków. Problem tylko polega na tym że dobre serwery kupją takie dodatki - i nie mając ich nie pogramy.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Wake Island najlepiej w parze z dobrym Engiem. 25k punktów na luzie i ofc Hardcore.
Nie lubię map gdzie ludzie chowają się za każdym krzakiem. To co jest kwintesencją BF'a to wielkie otwarte mapy.
W CQ - Ziba Tower ale to tylko by polatać z Spasem
Nie lubię map gdzie ludzie chowają się za każdym krzakiem. To co jest kwintesencją BF'a to wielkie otwarte mapy.
W CQ - Ziba Tower ale to tylko by polatać z Spasem
- terorystaxxl
Na nabijanie punktów to lubię brać BMP na Wielki Bazar i jeździć cały czas w kółko co prowadzi przeważnie,że Polaczki zaczynają bluzgać.
Fajnie się pyka też na wzgórzach Demawendu ale jak nie ma tych pier... snajperów.Dlaczego ludzie nie mogą się domyśleć żeby wziąść granatnik dymny tylko ja idę na rambo i wale we wszystko z granatnika dymnego.Fajnie że można z niego zabijać ale jest problem jak już wychodzi na ciebie więcej niż jedna osoba.No i Kaspian na myśliwce i heli (ognista burza też może być na heli)
Fajnie się pyka też na wzgórzach Demawendu ale jak nie ma tych pier... snajperów.Dlaczego ludzie nie mogą się domyśleć żeby wziąść granatnik dymny tylko ja idę na rambo i wale we wszystko z granatnika dymnego.Fajnie że można z niego zabijać ale jest problem jak już wychodzi na ciebie więcej niż jedna osoba.No i Kaspian na myśliwce i heli (ognista burza też może być na heli)
Imperium
Włocławek
Włocławek
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Na BMP jest mina wiec musisz zmienić serwer jak Ci tak łatwo się jeździ.terorystaxxl pisze:Na nabijanie punktów to lubię brać BMP na Wielki Bazar i jeździć cały czas w kółko co prowadzi przeważnie,że Polaczki zaczynają bluzgać.
Co do SMOKE -> graj z kumplami Słuchawki jakiś voip i nie ma problemu.
W nowym dodatku będzie AC-130 I ciekawe rozwiązanie -> będzie latającą platformą na która można się dostać spawnem. Dodatkowo leci bo leci w kólko
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Ano Mogli by Dżungle zrobić w BFBC 2 była taka jedna super mapka w Dżungli....Afro pisze:obejrzałem w końcu trailer armored kill, wow, śnieg i pustynia, będzie kosmicznie
- terorystaxxl
Przeważnie nie ma min a jak jest dużo(zawsze jest albo nie ma ani jednej,a jak są to wszędzie) to biorę termowizje i cytuje"świeci się jak psu jajca" te miny(wtedy chodziło o snajperkę ale tu też pasuje)
Imperium
Włocławek
Włocławek