Święta racja nie da się tego słuchaćmax pisze:no to chyba bylo smieszne nie jestem w stanie okreslic
regge sie nie da sluchac jak dla mnie
Rozluźnianie pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kto słucha reggae ten rucha kolegę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Reggae i ska na pewno lepiej się słucha niż 90% srogiego metalu, więc pozostaje mi tylko stwierdzić, że się nie znacie.
A co do:
A co do:
to Captain Jack to klasyka niemieckiego eurodance'u. Więc gratulacje za dobry gust, no i do tego teledyski kapitan miał genialne.Taraś pisze:Słuchałem tego ostatnio jak miałem 5 lat dzisiaj to znalazłem szperając na Wrzucie ,łezka sie w oku kręci to jest po prostu piękne
http://www.wrzuta.pl/file.php?type=a&ke ... ge=2#cmnts
A licky boom boom down!!!
Tomash pisze:Kto słucha reggae ten rucha kolegę
chcesz nam cos powiedziec przez to?b_sk pisze:Reggae i ska na pewno lepiej się słucha niż 90% srogiego metalu, więc pozostaje mi tylko stwierdzić, że się nie znacie.
jak on ma na imie ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
max pisze:chcesz nam cos powiedziec przez to?
jak on ma na imie ]:->
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Jakie tam owned, po prostu z muzycznymi ignorantami dyskutować nie zamierzam.
A licky boom boom down!!!
Ja nie trawię reagge przez ten ich w kółko powtarzany babilon i nudny, nieśmiertelny i jebitnie charakterystyczny bit. Horror
Była taka piosenka kiedyś:
'W babilonie zdrada
Każą nosić jaja
A jaja nie dość że niewygodne
To jeszcze deformują spodnie'
Jakoś tak to szło
Była taka piosenka kiedyś:
'W babilonie zdrada
Każą nosić jaja
Jakoś tak to szło
My ignoranci, no nie w żadnym wypadku :p Death metal jest nudny to muszę przyznać(zwłaszcza te niektóre polskie kapele). Ale za Heavy Metal, Melody itp jest suuuuuuuuper A to reagge takie nudne jak wyżej powiedziano w kółko to samo ...b_sk pisze:Jakie tam owned, po prostu z muzycznymi ignorantami dyskutować nie zamierzam.
nie, nie, takSykstus pisze:My ignoranci, no nie w żadnym wypadku :p Death metal jest nudny to muszę przyznać(zwłaszcza te niektóre polskie kapele). Ale za Heavy Metal, Melody itp jest suuuuuuuuper A to reagge takie nudne jak wyżej powiedziano w kółko to samo ...b_sk pisze:Jakie tam owned, po prostu z muzycznymi ignorantami dyskutować nie zamierzam.
Jak to Lunn ma czasem w opisie:
"Trzy akordy i darcie mordy"
"Trzy akordy i darcie mordy"
Dokładnie!
Od każdej reguły bywają odstępstwa. Death metal nie zawsze jest zły - np Amon Amarth - Melodic Death Viking Metal Bardzo przyjemna rzecz. Co innego tępa napierdzielana i growl którego się nie da zrozumieć - Cannibal Corpse na ten przykład. Zdarzają się fajne utwory reagge, tak samo jak w kazdym gatunku każdy może znaleźć coś dla siebie. Co nie zmienia faktu że reagge jest syfskie
Ale znowu wchodzimy na pole minowe z tabliczką "Achtung! Gusta!", a to niemal zawsze kończy się rozpierduchą, więc proponuję zwolnić .
Od każdej reguły bywają odstępstwa. Death metal nie zawsze jest zły - np Amon Amarth - Melodic Death Viking Metal Bardzo przyjemna rzecz. Co innego tępa napierdzielana i growl którego się nie da zrozumieć - Cannibal Corpse na ten przykład. Zdarzają się fajne utwory reagge, tak samo jak w kazdym gatunku każdy może znaleźć coś dla siebie. Co nie zmienia faktu że reagge jest syfskie
Ale znowu wchodzimy na pole minowe z tabliczką "Achtung! Gusta!", a to niemal zawsze kończy się rozpierduchą, więc proponuję zwolnić .
Osobiście nie słucham reggae, natomiast ta piosenka jest taka, no, z jajem.Lunn pisze:Była taka piosenka kiedyś:
'W babilonie zdrada
Każą nosić jaja
Jakoś tak to szło
Posłuchaj sam (może gdzieś na YT jest lepsza wersja, ja tę na szybko znalazłem)
O to to!Lunn pisze: Od każdej reguły bywają odstępstwa. Death metal nie zawsze jest zły - np Amon Amarth - Melodic Death Viking Metal
Właśnie za to lubię Amona , za połączenie metalu, wikingów i celtyckich krzyżów !
100% Racjib_sk pisze:Reggae i ska na pewno lepiej się słucha niż 90% srogiego metalu, więc pozostaje mi tylko stwierdzić, że się nie znacie.
http://pl.youtube.com/watch?v=1VY1y0o_tpw
pozdr.