Galeria Skawenów Czaji
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Skawenów Czaji
Widać, że stosujesz się do rad i sugestii. Cieniowanie na biedę może być. Proponuję jednak nakładać cieńsze warstwy farby, tzn. nie tak szerokie. Najlepiej przygotować farbę, którą chcesz cieniować, a potem mocno ją rozmoczyć i pomalować całe stopy. Zrobi Ci się coś jak Wash, ciemna, rozrzedzona farba dostanie się sama do szpar.
My Niebiescy jesteśmy jak orkowie tyle, że przed walką zamiast "WaaAaGhhhH" krzyczymy "RuuuuUuuch!"
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Wyróżniłbym na "+":
1. okablowanie- dla mnie bomba
2. tunika- chociaż na zdjęciu ciężko dokładnie ocenić. Ewentualnie możesz pomyśleć o jeszcze jednej warstwie. Moje szczury są malowane w dość jasnych kolorach co nie wszystkim odpowiada, jeśli Ty wolisz bardziej mroczne myszy to dla mnie jest git.
3. gogle- wyglądają dobrze chociaż osobiście rozważałbym inny kolor. Niemniej nie zmieniaj, są git.
4. metaliki- mi pasują.
"+/-":
1. Czy mysz ma inny odcień futra na głowie i na ramieniu?
2. Skura na dłoni wygląda na staranniej wykonaną niż na pysku.
"-":
1. Wyciągnąłbym bardziej fioletowy element tuniki. Zlewa się z resztą (chociaż to może być problem foty)
2. Pazury i nos- ale rozumiem, że one są jeszcze nieskończone.
To jest subiektywna ocena totalnego amatora w dziedzinie malowania więc nie pozostaje Ci nic innego jak walczyć dalej z tym szczurem bo widać postępy w Twoich pracach.
PS: Swoją drogą strasznie nie lubię tego modelu i chyba nigdy nie pomaluję swojego
Pzdr.
1. okablowanie- dla mnie bomba
2. tunika- chociaż na zdjęciu ciężko dokładnie ocenić. Ewentualnie możesz pomyśleć o jeszcze jednej warstwie. Moje szczury są malowane w dość jasnych kolorach co nie wszystkim odpowiada, jeśli Ty wolisz bardziej mroczne myszy to dla mnie jest git.
3. gogle- wyglądają dobrze chociaż osobiście rozważałbym inny kolor. Niemniej nie zmieniaj, są git.
4. metaliki- mi pasują.
"+/-":
1. Czy mysz ma inny odcień futra na głowie i na ramieniu?
2. Skura na dłoni wygląda na staranniej wykonaną niż na pysku.
"-":
1. Wyciągnąłbym bardziej fioletowy element tuniki. Zlewa się z resztą (chociaż to może być problem foty)
2. Pazury i nos- ale rozumiem, że one są jeszcze nieskończone.
To jest subiektywna ocena totalnego amatora w dziedzinie malowania więc nie pozostaje Ci nic innego jak walczyć dalej z tym szczurem bo widać postępy w Twoich pracach.
PS: Swoją drogą strasznie nie lubię tego modelu i chyba nigdy nie pomaluję swojego
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Pzdr.
dzięki za podpowiedzi
na pewno wezmę je sobie do serca
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
maluje właśnie warp generator i mnie szlak trafia :/ i w tym momencie doskonale cie rozumie :/Dzoooma pisze: PS: Swoją drogą strasznie nie lubię tego modelu i chyba nigdy nie pomaluję swojego![]()
Pzdr.