Warsztat Czopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Warsztat Czopka - Teutogen Guards
Jeśli to Twoje figsy, to zazdroszczę - to jedne z najfajniejszych figsów w Młotku imho. Kumam, że nie bierzesz do łba nadlewek, ale ta na młocie u gostka z lewej na dolnym zdjęciu jednak mocno razi... Fajnie pomalowane figsy, choć wolę je w zimnych kolorach, natomiast podstawki trochę ubogie, jak na Ciebie... Daj większe fotki pozostałych.
To ja naprawdę nie umiem dobrych fot robić, jeśli tu mało widaćmichnik000 pisze:... tylko taj jakby mało widać.Może jakieś jasne tło i zbliżenia?
Nadlewkę usunę, faktycznie kłuje w oko. Podstawki zostawiam na koniec, jak skończę wszystkich ( narazie mam 12 )
Co do fajności tych figsów - prawda, są to najzajebistsze figsy w Battlu
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Szkoda tylko, że są takie drobne - w zbroi płytowej są drobniejsi od milicjatów.smiejagreg pisze:to jedne z najfajniejszych figsów w Młotku imho.
Mało to u mnie widać U ciebie niemal nic Zrób lepsze zdjęcia, bo twoje prace są tego warteCzopek pisze:To ja naprawdę nie umiem dobrych fot robić, jeśli tu mało widać
Czy mnie się wydaje, czy pan ma nadlewkę na młocie? Pdobnie miałem z Hamkami, nie wiem czemu zeskrobana nadlewka pozostawiała ślady nawet po kilku warstwach farby.
Fajny regimencik.
Fajny regimencik.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Same figsy z tego "regimenciku warte są tak na oko z 800 zł, czy się mylę? Ale figsy są obłędne - bardzo mi się podobają.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bez przesady - nie ma głupich pytań przecież.Einstein pisze:Jestem idiota... dzieki.
Najbardziej podoba mi się sztandar Teugoten Guardsów. Futerka na wojach też prezentują się super.
Ogólnie mówiąc świetna robota.
Ogólnie mówiąc świetna robota.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
Bardzo mi się podobają zarówno figurki jak i samo malowanie. Jestem wielkim fanem tych mroźnych kolorów na Teutogenach za co masz olbrzymiego plusa (czasem ludzie udziwniają).
Co do kosztu to hmmmm.....z tego jak patrzyłem jakiś czas temu to za jednego ludka ok 25zł się płaciło.
Co do kosztu to hmmmm.....z tego jak patrzyłem jakiś czas temu to za jednego ludka ok 25zł się płaciło.
Dzięki za komentarze
Co do ceny - to prawda, są cenni, na ebay'u 10 czystych chodzi po ponad 300zł
Co do ceny - to prawda, są cenni, na ebay'u 10 czystych chodzi po ponad 300zł
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, ciężko mi ocenić, bo nie wiem, jak to wygląda na żywca. Ciemne figsy na ciemnym tle a w świetle dziennym mogą wyglądać skrajnie różnie. Ale z tego, co widać, to podoba mi się czerwień - jest mroczna. Niezbyt mi się podoba OSL czerwony - bo tak wygląda, jakby to był OSL... I nie podoba mi się połączenie czerwieni z fioletem - czerwień jest ciepła, natomiast fiolet zimny - jakoś mi to razem nie współgra . Poza tym to Khorne - więcej złota