mordheim - owe początki
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Re: mordheim - owe początki
Fajny zielony ci wychodzi Choć chętnie zobaczyłbym ten Pomiot Magii na innym tle.
a to sporo spaczenia pikachu wszamał ze tak wyglada
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Czysto i schludnie
WIP z innej beki...
Mój konwertowany Ratogr:
... zdjęcia niestety znowu nie wyszły tak jak bym chciał...
Ale mój ambitny cel to "pomalowanie" bandy Orc & Goblins oraz Skaven,
następnie krasnoludów... Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Wszelkie opinie mile widziane.
... brak odzewu... jest aż tak nanic???
Mój konwertowany Ratogr:
... zdjęcia niestety znowu nie wyszły tak jak bym chciał...
Ale mój ambitny cel to "pomalowanie" bandy Orc & Goblins oraz Skaven,
następnie krasnoludów... Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Wszelkie opinie mile widziane.
... brak odzewu... jest aż tak nanic???
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ciśnij dalej, dobrze idzie .
Fajny. Razi trochę niespiłowana nadlewka na ogonie.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bo to jest ślepiec idący drogą ostrzy .
Nie no OK, nabijanie postów fajna sprawa.Rasti pisze:Rly man
Ale może jakiś konkret? Proszę o sugestię, nad czym popracować (poza zdjęciami).
Co poprawić??? Kontrasty mogłyby być większe, wiem, ale ja lubię takie bardziej mroczne ,
klimatyczne i w miarę "realistyczne" malowanie - (nie lubię cukierkowej kolorystyki).
Poza tym czarny podkład i kolorystyka ciemna sprawia że
wszystko co "maluję" jest raczej ściemnione
Proszę o wszelakie sugestie.
Nie wiem czy to wina lampy, ale na ostatnim zdjęciu przejście z czarnego do fioletu wygląda dziwnie - imo zbyt gwałtowne.
U fanatyka przyciemnił bym nieco pazury, bo wyglądają jak by wyszedł od manicurzystki. Odcień Bieli na pazurach wygląda jak tan którym zrobiłeś białka. Podoba mi się kolorystyka natomiast kolorystyka szmat i jego skóra.
U fanatyka przyciemnił bym nieco pazury, bo wyglądają jak by wyszedł od manicurzystki. Odcień Bieli na pazurach wygląda jak tan którym zrobiłeś białka. Podoba mi się kolorystyka natomiast kolorystyka szmat i jego skóra.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
Oczy... Ich brak bardzo psuje wizualnie tego skavena. Bardziej wygląda mi na jakiegoś zombie. Reszta nawet ok, choć ciuchy mu się zlewają.KitiTom pisze:Nie no OK, nabijanie postów fajna sprawa.Rasti pisze:Rly man
Ale może jakiś konkret? Proszę o sugestię, nad czym popracować (poza zdjęciami).
Co poprawić??? Kontrasty mogłyby być większe, wiem, ale ja lubię takie bardziej mroczne ,
klimatyczne i w miarę "realistyczne" malowanie - (nie lubię cukierkowej kolorystyki).
Poza tym czarny podkład i kolorystyka ciemna sprawia że
wszystko co "maluję" jest raczej ściemnione
Proszę o wszelakie sugestie.