VANAHEIM.PL - 07.01.2012 - 2012pkt
Re: Vanaheim.pl - 2012!
Hmm czy tylko ja uwazam ze powinno byc ograniczenie na maszyny? 

Warhammer to nie jest sport
Ja też tak uważamCaledor19 pisze:Hmm czy tylko ja uwazam ze powinno byc ograniczenie na maszyny?

Do 4 sztuk, imo.
Wisła Kraków.
Się rozumie samo przez sieXier pisze:I czołg = maszyna

+ kowadło = maszyna
Wisła Kraków.
racja z tymi maszynkami 
są to ograniczenia z areny, ale arena była na 2800, ta? Czyli punkty same siebie balansują.
p.s.
Ogólnie wyszła podczas rozmowy pewna inicjatywa, aby robić lokale w kazamatach na ul. Dietla... 40kowcy tam sobie robią turnieje...
Możnaby było wtedy cisnąć na porządne punkty. Turnieje rozpoczynałyby się o porze ludzkiej, browar na miejscu... Może podyskutujemy o tym? Ponoć była jakaś dyskusja na ten temat ale jakoś wielkiego poruszenia nie wywołała, co Wy na to? Ciągniemy temat dalej?

są to ograniczenia z areny, ale arena była na 2800, ta? Czyli punkty same siebie balansują.
p.s.
Ogólnie wyszła podczas rozmowy pewna inicjatywa, aby robić lokale w kazamatach na ul. Dietla... 40kowcy tam sobie robią turnieje...
Możnaby było wtedy cisnąć na porządne punkty. Turnieje rozpoczynałyby się o porze ludzkiej, browar na miejscu... Może podyskutujemy o tym? Ponoć była jakaś dyskusja na ten temat ale jakoś wielkiego poruszenia nie wywołała, co Wy na to? Ciągniemy temat dalej?
Co to znaczy ludzka pora?Kosa pisze:Turnieje rozpoczynałyby się o porze ludzkiej, browar na miejscu...
Dla mnie ludzka pora to rozpoczęcie turnieju o 9-10 i zakończenie ok 18

I myślę że dla kogoś z poza Krakowa są to dobre godziny, bo coś mi się obiło o uszy że w Kazamatach to raczej popołudnia i wieczory.
Co do zasad turnieju to progi punktowe trzeba zmienić. Arenowe są za duże.
Proponuję co 160.
Co do większych punktów to myślę że uda się zorganizować turniej na 2600 w MT w drugiej połowie stycznia.
Wisła Kraków.
Ja myślałem o 28 
Po weekendzie zaklepię termin.
Ja bym jeszcze pomyślał nad wprowadzeniem scenariuszy, może b&G, meeting bez rezerw i piczka?

Po weekendzie zaklepię termin.
Ja bym jeszcze pomyślał nad wprowadzeniem scenariuszy, może b&G, meeting bez rezerw i piczka?
Wisła Kraków.
Narzekanie mode on: cem specjale (za Młotkowym), raz zagrajmy inaczej niz zwykle.
Co do Twilighta: upłynniłem niedawno ze wzgledu na czasożerność i kłopot z organizacją grupy graczy. Natomiast mozemy w któryś piatek/sobotę puścic Starcrafta z dodatkiem (przyniesę)
Jeżeli jest ktos chętny
Pozdrawiam
Co do Twilighta: upłynniłem niedawno ze wzgledu na czasożerność i kłopot z organizacją grupy graczy. Natomiast mozemy w któryś piatek/sobotę puścic Starcrafta z dodatkiem (przyniesę)

Jeżeli jest ktos chętny

Pozdrawiam
Wisła Kraków.
- General Baga
- Kradziej
ok to co jak z maszynami? jakie ograniczenia?
DOPUSZCZAMY SPECIALE z Mlotkowego - kto chce wystawia kto nie...to nie
Banujemy Flufiego
(chryste nie wieze ze to powiedzialem moja broda na tym ucierpi)

DOPUSZCZAMY SPECIALE z Mlotkowego - kto chce wystawia kto nie...to nie

Banujemy Flufiego

I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Przemo... zmień adres, zrób sobie operację plastyczną itd... Fluffy Cię dopadnie...
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ