Macki Wojny 2011, 17-18.12.2011 Łódź Wyniki strona 21
Re: Macki Wojny 2011, 17-18.12.2011 Łódź
Może to trochę nie na miejscu teraz, ale czy turniej jest uznany za nieważny czy Shino i Crus wygrali?
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
Jeśli ktoś szuka noclegu albo jakiejś przechowalni to już zaczęliśmy awaryjnie ogarniać temat.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Mozecie podac cos wiecej ? Siedze w domu - jakby co to moge wystartować i pomoc sprzatac jak sie polizei zwinie czy tak jak rejki przechowac ludzi.
Ale potrzebuje wiecej informacji.
Pozdro
N.
Ale potrzebuje wiecej informacji.
Pozdro
N.
Dobra, ale co z moimi figsami? Ma je ktoś?
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Co tam sie stało? :O ?! Wyjechałem zaraz przed koniecm 3 bitwy ? Niech mi ktoś chcociaż napisze na PM!
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, o 00:15 przez GarG, łącznie zmieniany 1 raz.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Podajcie więcej informacji o jutrzejszym dniu, dostępie do pozostawionych w szkole rzeczy i czy na pewno turniej nie bedzie jutro kontynuowany.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Gruby turniej... Wlepilismy z Mlodym 18 karniakow... Niewesola atmosfera. Jedyny plus to katering. Szama 100%!
Pozdrawiam kolegow powinietych przez psy. Brak mi slow. Bez kitu...
Pozdrawiam kolegow powinietych przez psy. Brak mi slow. Bez kitu...

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Absolutnie popieram.Crusader pisze:Co to za farsa chłopaki?
JAK TO UNIEWAŻNIĆ? sorry ale nie po to trace weekend, aby robić takie akcje. Chujowa akcja się stała, ale jednak prosiłbym aby wyniki zostaly zgloszone do ligi tak jak są.
Pozdro
Dajcie znać co i jak
Nie widzę powodów, żebym cierpiał przez paru ......, którzy nie potrafią zjarać blanta poza szkołą. I w ten sposób nie narażać innych.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

@CrusCrusader pisze:Co to za farsa chłopaki?
JAK TO UNIEWAŻNIĆ? sorry ale nie po to trace weekend, aby robić takie akcje. Chujowa akcja się stała, ale jednak prosiłbym aby wyniki zostaly zgloszone do ligi tak jak są.
Pozdro
Dajcie znać co i jak
jak dla mnie przynajmniej polowa bitew byla, to powinni wam zaliczyc turniej
ale odjebaliscie akcje w tej Łodzi - czytajac to myslalem, ze za duzo wypilem i musialem pare razy to samo ogarniac
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Jesli to sciema to bedzie to numer trollowy roku na BP.
Jesli nie - to tez numer roku tylko z gatunku tych failowych.
Jesli nie - to tez numer roku tylko z gatunku tych failowych.