hmmm mi się udało wyciągnąć 2,2 MB/szembol pisze:Ale to dobrze czy źle?Grolshek pisze:Ależ macie serwer... 1,3Mb/s...
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
hmmm mi się udało wyciągnąć 2,2 MB/szembol pisze:Ale to dobrze czy źle?Grolshek pisze:Ależ macie serwer... 1,3Mb/s...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
No tak.... i hostessa plecków nie masuje...Grolshek pisze:Ależ macie serwer... 1,3Mb/s...
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Tak się domyślam. Sam gorąco popieram ideę dopuszczenia speciali z wyłączeniem najbardziej giętych. Że core rule dopuszczają większe zgięcia, to już ich wina, nie speciali. Zresztą sam będę jutro grał na czterdziestkowym czelku z dopuszczonymi 0-1 speciali i sam takowego będę wystawiałTakie byly zalozenia - gralismy na liscie dopuszczonych specow z poprzedniego nru mlotkowego. To kwestia ogrania i testow, ktorzy z nich sa broken, ale moim zdaniem spece wprowadzaja jedynie opcje taktyczne, nie wywracaja gry. Nie zrozum mnie zle, Teclis, Maska i Shadowblade sa przegieci, ale niektore kombosy, jakie mozna zlozyc na normalnych zasadach, sa co najmniej rownie mocne.
Jakos w 40k normalnie dopuszczaja specow na turniejach i bardzo ich sobie chwala. W tym roku beda tez w 40k ETC:
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Nie zrozumiałeś mnieJaceK pisze:No tak.... i hostessa plecków nie masuje...Grolshek pisze:Ależ macie serwer... 1,3Mb/s...
Jak chcesz lepszy transfer to najlepszą opcją jest wsparcie nas via payPal
Póki co hosting, domena i nagrody idą z naszej kieszeni, więc zamiast narzekać można pomóc.
No i teraz masa ludzi ciągnie, więc jest obciążenie.
Hosanna!JaceK pisze:Chwalmy Pana, alleluja.
Jakim cudem mozna zaszarzowac na cos po strzale?Pamiętajmy, ze dzięki
zasadzie Sniper, każdy nasz Ludojad może strzelać do innego celu, co oznacza, że w jednej turze jesteśmy w stanie
pozbawić regeneracji obie Hydry. „Nadgryziona” w ten sposób Hydra nie stanowi już problemu dla szarżujących
Mournfang’ów czy Irongut’ów.
To o ogrzych magach, podobnie niemozliwe.Albo wsadzamy do rozpiski maga z magią ognia - najlepiej 4 poziom.
raczej eperiodykRizzen pisze:aperiodyk
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Tutaj powinno być modeli, tak więc zgłaszam mały błąd.Modele
Przyznam szczerze, że szczęka mi opadła na
widok pierwszych nowych deli Ogrów. A
wszystkie kolejne podtrzymały ten stan.
zaczęli by pobierać opłaty za pobieranie MłotkowegoPeroox pisze: Wyobrażam sobie, co by było gdybyście mieli taki kapitał jak White Dwarf...
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami