Rozpiski
Moderator: JarekK
Re: Rozpiski
On kasuje posty, więc widzi, czy robisz błędy, czy nie. Nie będzie błędów (lub lepiej dla innych forumowiczów - postów), nie będzie kasował.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Robi jaka masz przegladarke internetowa? Mozilla automatycznie podkresla bledne wyrazy wiec mialbys z glowy
Niemal kazdy ma na poczatku troche glupich postow. Lepiej niech pyta chocby o glupoty a niz mialby byc walowany. Od tego tez to forum jestShadar pisze:lub lepiej dla innych forumowiczów - postów
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
+Siweusz pisze:Przez brak błędów ortograficznych.RobiChaos666 pisze:Jak chcesz widziec moje starania?
+Akadera pisze:Lepiej niech pyta chocby o glupoty a niz mialby byc walowany. Od tego tez to forum jest
Zgadzam się z tobą Akadera, ale ja widzę różnicę pomiędzy pytaniami nawet o największe banały zachowując przy tym choć trochę kultury wypowiedzi, a waleniem paskudnych byków nie tylko ortograficznych, ale także językowych (u niego te drugie są chyba jeszcze gorsze niż pierwsze). Dla przykładu post z przed chwili:
Oni niesą od niczego są,pieski tańsze i tak samo spadają.U marasi to tylko że sa szybkie ale to straszna pszeplata.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- RobiChaos666
- "Nie jestem powergamerem"
Poprawiłem ten błąd ani składu ani ładu w tym zdaniu nie było.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2011, o 19:31 przez RobiChaos666, łącznie zmieniany 1 raz.
uważaj na słowo
bo komuś żyłka w oku strzeli.RobiChaos666 pisze:blad
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Generał:
Lord Khorna w Pancerzu Przeznaczenia, Tarczą i Toporem Khorna na molochu - 375
Dwupoziomowy Czarownik Tzeentcha z Talizmanem Strażniczym i Paraliżującym Rykiem na dysku - 230
Dwupoziomowy Czarownik Slaanesha ze Zwojem, Zaklętą Tarczą, Mieczem Potęgi i konikiem - 191
5x Rycerze Nurgla z Proporcem Wściekłości - 285
2 razy 5x Konni Grasanci Slaanesha z Toporkami i Muzykiem - 182
Pomiot Khorna - 75
9x zatrute Pieski - 81
Helenka - 205
30x Grasanci Khorna z Cepami, Lekkimi Zbrojami i Chorążym - 218
20x Grasanci Khorna z Wielkimi Broniami, Lekkimi Zbrojami i Chorążym - 158
2000 pkt/79 modeli
Gram kontra Wysokie Elfy/Skaveny, ewentualnie tylko Skaveny, Bez Dogrów czy shaggotha da radę? Gramy raczej funnowo, nie na turniejach. Wiem, że niby można w takim wypadku wszystko wziąć, ale akurat jestem w trakcie robienia Shaggotha, drugiej Hellki, Mantykorę już zrobiłem Jakaś rada?
Lord Khorna w Pancerzu Przeznaczenia, Tarczą i Toporem Khorna na molochu - 375
Dwupoziomowy Czarownik Tzeentcha z Talizmanem Strażniczym i Paraliżującym Rykiem na dysku - 230
Dwupoziomowy Czarownik Slaanesha ze Zwojem, Zaklętą Tarczą, Mieczem Potęgi i konikiem - 191
5x Rycerze Nurgla z Proporcem Wściekłości - 285
2 razy 5x Konni Grasanci Slaanesha z Toporkami i Muzykiem - 182
Pomiot Khorna - 75
9x zatrute Pieski - 81
Helenka - 205
30x Grasanci Khorna z Cepami, Lekkimi Zbrojami i Chorążym - 218
20x Grasanci Khorna z Wielkimi Broniami, Lekkimi Zbrojami i Chorążym - 158
2000 pkt/79 modeli
Gram kontra Wysokie Elfy/Skaveny, ewentualnie tylko Skaveny, Bez Dogrów czy shaggotha da radę? Gramy raczej funnowo, nie na turniejach. Wiem, że niby można w takim wypadku wszystko wziąć, ale akurat jestem w trakcie robienia Shaggotha, drugiej Hellki, Mantykorę już zrobiłem Jakaś rada?
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
1. dobry jest czarownik czincza na dysku z wardem 3+ od strzelania i znającym czary przeciwnika.
2. czarownikowi slanesza dałbym spell familiara, poprawi to szansę na wylosowanie 6 czaru, dobrego na haje. jeśli starczy punktów posadziłbym go na żmijkę, pożyje dłużej jako kowboj niż siedząc w najtach. acha i koniecznie ward od ognia na bohaterów.
3. kawaleria z frenzy to słaby pomysł. na piechocie jest ok. po prostu kawa z frenzy zbyt daleko overranuje.
4. te psy..
5. 20 grasantów z grejtami chyba nie zdąży w nic uderzyć.
6. pomiot khorna? nie szkoda Ci pkt na mark?
2. czarownikowi slanesza dałbym spell familiara, poprawi to szansę na wylosowanie 6 czaru, dobrego na haje. jeśli starczy punktów posadziłbym go na żmijkę, pożyje dłużej jako kowboj niż siedząc w najtach. acha i koniecznie ward od ognia na bohaterów.
3. kawaleria z frenzy to słaby pomysł. na piechocie jest ok. po prostu kawa z frenzy zbyt daleko overranuje.
4. te psy..
5. 20 grasantów z grejtami chyba nie zdąży w nic uderzyć.
6. pomiot khorna? nie szkoda Ci pkt na mark?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- Infernal Puppet
- Masakrator
Lepiej popraw ten post, zanim moda zakrętnica weźmie i poleci po ban-hammera .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
A najlepiej przerzuć się na LOTRa
Walka z tą rozpą wygląda tak- szybka kuźnia w rycków, fireball w marasów, snajperka w dyskowca i do widzenia.
Walka z tą rozpą wygląda tak- szybka kuźnia w rycków, fireball w marasów, snajperka w dyskowca i do widzenia.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
pochwalam potencjał lorda na juggenucie, choć złożenie dość słabe
jak większość rozpiski
co do lor of slaanesh ma kilka bardzo fajnych czarów, 6 na HE czy BL, albo frenzy dość taktyczne, czy trójeczka
nie taki słaby lor bo bardzo mały CV
jak większość rozpiski
co do lor of slaanesh ma kilka bardzo fajnych czarów, 6 na HE czy BL, albo frenzy dość taktyczne, czy trójeczka
nie taki słaby lor bo bardzo mały CV
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Dzięki za podpowiedzi
Zagrałem i powiedzcie mi, czy to gracz HE był cienki? Miał 20-iluś strażników, ze trzech magów i jednego luntka na orle, lwi rydwan, dziesięciu łuczników, piętnastu feniksów, lwi rydwan i dwie balisty. A udało mi się jakoś przetrącić spiczastouchym karki ;P
Raz piszecie, że kawa TYLKO z tą szmatą, drugi raz że nie Przecież nie muszę szarżować, mają dość wysoką liderkę, raczej nie martwię się o przedwczesną szarżę. Lord Khorna klimatycznie zbudowany, to nie turniejowa gra Slaaneshakowi udała się 6, wybiłem 3/4 oddziału straży morskiej. Czar bardzo dobry również na skaveny a Kawunia straciła 3 rycerzy, przefrunęła Balistę, wpadła później w pozostałych strażaków i brakło tury na zjedzenie łuczników. Musiałem się zasłaniać przed Smokiem z domeny bestii, który trochę namięszał.
Z 50 grasantów straciłem tylko 7, to nie tak źle
A co więcej do lorda, razem z pieskami sklepał feniksów z magiem w środku (bo wpadł z boku;)) a później bohatersko zatrzymał marsz Smoka
Zagrałem i powiedzcie mi, czy to gracz HE był cienki? Miał 20-iluś strażników, ze trzech magów i jednego luntka na orle, lwi rydwan, dziesięciu łuczników, piętnastu feniksów, lwi rydwan i dwie balisty. A udało mi się jakoś przetrącić spiczastouchym karki ;P
Raz piszecie, że kawa TYLKO z tą szmatą, drugi raz że nie Przecież nie muszę szarżować, mają dość wysoką liderkę, raczej nie martwię się o przedwczesną szarżę. Lord Khorna klimatycznie zbudowany, to nie turniejowa gra Slaaneshakowi udała się 6, wybiłem 3/4 oddziału straży morskiej. Czar bardzo dobry również na skaveny a Kawunia straciła 3 rycerzy, przefrunęła Balistę, wpadła później w pozostałych strażaków i brakło tury na zjedzenie łuczników. Musiałem się zasłaniać przed Smokiem z domeny bestii, który trochę namięszał.
Z 50 grasantów straciłem tylko 7, to nie tak źle
A co więcej do lorda, razem z pieskami sklepał feniksów z magiem w środku (bo wpadł z boku;)) a później bohatersko zatrzymał marsz Smoka
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
ja chyba gram w inną grę. ale takie są prawa klimatycznych domówek. haje bez shadowa , bez lajonów, bez 3 orłów? hmm nie chodzi o przymusową szarżę tylko o przymusowe najeżdżanie.
-
- Oszukista
sorinmarkov pisze:Dzięki za podpowiedzi
Twój kolega wystawił wszystko to czego nie ma w 'standardowej' rozpisce HE. Generalnie na turnieju miałbyś 2x30 WL (tylko te dwa oddziały przejechałyby się po Twojej armii) arcy z shadow, life lub HM, 4 orły i łuczników lub LSG w core i wtedy ze swoją rozpiską zebrałbyś soczysty wpie***l ale jak kolega wyżej napisał gry domowe rządzą się swoimi prawami.
Spoko spoko kolega od He wejdzie na forum powiedza mu co wrzucic do rozpy i pozamiatane
A tak serio to bez kitu jakis kosmos z tymi rozpami
A tak serio to bez kitu jakis kosmos z tymi rozpami
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego