Star Wars: The Old Republic MMO
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
No kurwa bez jaj, żeby móc zagrać musze najpierw opłacić im abonament ?
kurwa co za kpina
kurwa co za kpina
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Ale opłacic czy podać informację do karty kredytowej? Bo wiele gier tak ma że musisz podać informację o karcie a defacto po pierwszym zalogowaniu mozesz to wylączyć.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
z tego co wiem to podstawka daje 30 dni grania więc nie potrzebujesz pre-paida... 99% MMO tak działa - kupujesz grę dostajesz czas ok 30 dni z podstawką.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Mam chwilę, to też coś napiszę o grze .
A więc nie zawiodłem się. Pierwsze co nasuwa mi się, jak myślę o tej grze, to to, że nie czuję, jakby to był MMO- gram w to jak w dobrego RPGa . Fabuła jest wg mnie świetna, gram nie dla itemów czy eexpa, ale z ciekawości, co będzie dalej! Niektóre dialogi to po prostu perełki, jak widzę możliwość wzięcia q to zacieram rączki, gdyż niektóre teksty mogą zwalić z krzesła. Podobnie companion, w wowie to jakieś małe coś, co łaziło za postacią, a tu można z nim gadać, nabijać punkty u niego/niej (affection), z czego możed nawet wyniknąć romans. No i te wybory, naprawdę bardzo ciekawe . Na razie mogę z czystym sumieniem polecić!
A więc nie zawiodłem się. Pierwsze co nasuwa mi się, jak myślę o tej grze, to to, że nie czuję, jakby to był MMO- gram w to jak w dobrego RPGa . Fabuła jest wg mnie świetna, gram nie dla itemów czy eexpa, ale z ciekawości, co będzie dalej! Niektóre dialogi to po prostu perełki, jak widzę możliwość wzięcia q to zacieram rączki, gdyż niektóre teksty mogą zwalić z krzesła. Podobnie companion, w wowie to jakieś małe coś, co łaziło za postacią, a tu można z nim gadać, nabijać punkty u niego/niej (affection), z czego możed nawet wyniknąć romans. No i te wybory, naprawdę bardzo ciekawe . Na razie mogę z czystym sumieniem polecić!
W TORze własnie musisz wklepać jeszcze pre-paida, albo dane karty. Inaczej te 30 dni leci a Ty nie możesz grać. Wiem to bo dzisiaj grać już nie mogę.Domino pisze:Nic nie musisz podawać, pierwszy miesiąc masz w cenie, tylko wklep ten kod. Dostaniesz maila który Cię wpuszcza do gry i grasz, ale od dzisiaj już nie ma early access, więc normalnie zagrasz jak myślę.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Stało się - kupiłem wczoraj i zatkało mnie. Długo nie grałem w tak dobrą grę. Szkoda że elementów MMO a bardziej Socialnych jest tak mało. Gram Sith Sorcem i normalnie cieszę się ze jutro mam wolne
No ja także wczoraj zakupiłem nie grałem jeszcze bo czekam na kod który miał być kwa w 10 minut a minęło już 12h typ co prawda przepraszał mnie ze na rano będzie ale jak na razie nie mogę zagrać:( a stworze na pewno kogoś dobrego jeszcze nie wiem czy żołnierzyka czy padawana