DE GarGa ( 8 ed. )
Re: DE GarGa ( 8 ed. )
Ja bym zdjął Bolca i dodał 10 korsarzy wiecej , lub tyle samo kuszników, imo lepszy deal.
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
Rince, alez oni maja busty z metalu lub blessy z kotla Może to nie brzytwa ale 2 i 3 daja rade Zraszta +1 do hita moge dać kazdemu a zwlaszcza kusznika sie przydadza.
To jest na ograniczenia ETC wiec wiecej kusz nie wcisne.
Jeden bolt na samotnych kownojow może sie przydac wiec narazie jeszcze jest
Piotrze pisze z konta brata bo nie chce mi sie przelogowywac. Moj brat dalej cisnie WE
pozdr. GarG
To jest na ograniczenia ETC wiec wiecej kusz nie wcisne.
Jeden bolt na samotnych kownojow może sie przydac wiec narazie jeszcze jest
Piotrze pisze z konta brata bo nie chce mi sie przelogowywac. Moj brat dalej cisnie WE
pozdr. GarG
xYz
Szybko sie z tego wyleczysz.Gremlin pisze:Rince, alez oni maja busty z metalu lub blessy z kotla Może to nie brzytwa ale 2 i 3 daja rade Zraszta +1 do hita moge dać kazdemu a zwlaszcza kusznika sie przydadza.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
A testowałeś?
GarG
GarG
xYz
Ja testowałem metal na dużej suczy na jednym lokalu. +1 do hita robi swoje / +2 do AS też fajne - zerówka czasem się przydaje tak jak i 6tka. Ale reszta słaba... zarzuciłem ten pomysł. Co by nie gadać wolę Shadow a ostatnio bardzo fajnie mi się gra na Dark i Death magic...
Ale co tu testowac, wystarczy znac meta i chwile pomyslec. To sa gowniane elfy z S3, T3. Jak ich nie wspomozesz najlepszym boostujacym lorem, tylko jakims kiepsciutkim zamiennikiem, to nie beda stanowic zadnego zagrozenia.Gremlin pisze:A testowałeś?
GarG
W DE nie oplaca sie brac metala. shadow/fire/death/dark sa duzo lepsze.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
-
- Mudżahedin
Dobrze gada.Rince pisze:Ale co tu testowac, wystarczy znac meta i chwile pomyslec. To sa gowniane elfy z S3, T3. Jak ich nie wspomozesz najlepszym boostujacym lorem, tylko jakims kiepsciutkim zamiennikiem, to nie beda stanowic zadnego zagrozenia.Gremlin pisze:A testowałeś?
GarG
W DE nie oplaca sie brac metala. shadow/fire/death/dark sa duzo lepsze.
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
Coś takiego mi się ostatnio urodziło. Armia jest tez troche ustawiona pod DMP dla tego tak to wygląda.
1 Dreadlord na smokozordzie @ 549.0 Pts
General; Sea Dragon Cloak; Shield
Whip of Agony [25.0]
Armour of Eternal Servitude [35.0]
Dragonbane Gem [5.0]
The Other Trickster's Shard [15.0]
1 Master na pegazie @ 217.0 Pts
Lance; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Battle Standard
Talisman of Preservation [45.0]
Charmed Shield [5.0]
1 Death Hag @ 200.0 Pts
Poison Attacks; Cauldron of Blood; Frenzy; 2ndWeapon
1 Sorceress @ 175.0 Pts
Magic Level 2; Lore of Metal
Dispel Scroll [25.0]
Opal Amulet [15.0]
15 Dark Elf Repeater Crossbowmen @ 185.0 Pts
FCG; Shield;
15 Dark Elf Repeater Crossbowmen @ 180.0 Pts
Shield; Standard; Musician
5 Dark Riders @ 85.0 Pts
5 Dark Riders @ 85.0 Pts
5 Dark Riders @ 85.0 Pts
5 Harpies @ 55.0 Pts
5 Harpies @ 55.0 Pts
10Cold One Knights @ 350.0 Pts
FCG; Standard of Hag Graef; Ironcurse Icon
1 War Hydra @ 175.0 Pts
Models in Army: 69
Total Army Cost: 2396.0
1 Dreadlord na smokozordzie @ 549.0 Pts
General; Sea Dragon Cloak; Shield
Whip of Agony [25.0]
Armour of Eternal Servitude [35.0]
Dragonbane Gem [5.0]
The Other Trickster's Shard [15.0]
1 Master na pegazie @ 217.0 Pts
Lance; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Battle Standard
Talisman of Preservation [45.0]
Charmed Shield [5.0]
1 Death Hag @ 200.0 Pts
Poison Attacks; Cauldron of Blood; Frenzy; 2ndWeapon
1 Sorceress @ 175.0 Pts
Magic Level 2; Lore of Metal
Dispel Scroll [25.0]
Opal Amulet [15.0]
15 Dark Elf Repeater Crossbowmen @ 185.0 Pts
FCG; Shield;
15 Dark Elf Repeater Crossbowmen @ 180.0 Pts
Shield; Standard; Musician
5 Dark Riders @ 85.0 Pts
5 Dark Riders @ 85.0 Pts
5 Dark Riders @ 85.0 Pts
5 Harpies @ 55.0 Pts
5 Harpies @ 55.0 Pts
10Cold One Knights @ 350.0 Pts
FCG; Standard of Hag Graef; Ironcurse Icon
1 War Hydra @ 175.0 Pts
Models in Army: 69
Total Army Cost: 2396.0
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Na Euro musze wybrać i niestety PoK mi się nie mieści...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Tojest rezygnacja z jednego z najlepszych przedmiotów w grze. Teraz Twój pedzio nie potrzyma praktycznie nic.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Od kad gram na takim lordzie jeszcze nikt nie dostał za niego ptk ( chyba ze 100 za giena ) bo akurat rzuty nie poszły. Dla mnie PoK nie jest wyznacznikiem zajebistości tej armii ma wiele innych aspektów o ktorych jakos jest cicho. Fakt gdybym mogl wziasc poka to ofc bym go wzial.WojtuśŚ pisze:Tojest rezygnacja z jednego z najlepszych przedmiotów w grze. Teraz Twój pedzio nie potrzyma praktycznie nic.
Garg, litosci... "Od kad" i "wziasc"? Oczy krwawia...
Rozpa bardzo fajna, natomiast bsb jest niestety miekka kaczuszka. Juz bym go wolal na koniu w cokach. 1+ rerollowany + dwurak or smth.
Rozpa bardzo fajna, natomiast bsb jest niestety miekka kaczuszka. Juz bym go wolal na koniu w cokach. 1+ rerollowany + dwurak or smth.
Wiedziałem ze cos mi nie pasuje jak wczoraj pisałem to po pijaku xD
Całkiem cąłkiem się spisuje. Czy ja wiem czy bsb miękki? Wystawiam go na dziala i zyje
Całkiem cąłkiem się spisuje. Czy ja wiem czy bsb miękki? Wystawiam go na dziala i zyje