8 edycja- pytania 2
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Re: 8 edycja- pytania 2
Cóż, ja już sam nie wiem, jak powinno się grać, bo każdy mówi co innego.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Tym oto smutnym akcentem Kudłaty zakończył dyskusję. Niedługo Andrzej będzie chciał rozpraszać runy wykute na AoDzie
- SiersciucH
- "Nie jestem powergamerem"
czy po eracie do szczurów banner of storm zakłóca również strzelanie szczurzych muszkieterów i ich ktatapult i dział ?
Ok, po pierwsze to nie jest temat do takich pytań, po drugie, skśd mam wiedzieć, o jakie twarde okładki Ci chodzi? Jeśli masz na myśli rule booka, to jest on po polsku już od długiego czasu.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- SiersciucH
- "Nie jestem powergamerem"
w jakich okolicznościach oddziały skaveńskie ze zdolnością "w liczbie siła" tracą premię za szeregii doliczaną do liderki ?
Nowe booki do armii sa w twardej okładce ( O&G, ogry) i moje pytanie dotyczy ich.Andrzej pisze:
Ok, po pierwsze to nie jest temat do takich pytań, po drugie, skśd mam wiedzieć, o jakie twarde okładki Ci chodzi? Jeśli masz na myśli rule booka, to jest on po polsku już od długiego czasu.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Strenght in Numbers traci się z tego co mi wiadomo wtedy, gdy traci się Rank Bonus, czyli np. podczas Dezorganizacji. Nie jestem na 100% pewien, ale jeśli gdzieś jest zapis o "Niemodyfikowanej" liderce, to ta zasada specjalna też chyba nie ma zastosowania, a przynajmniej zawsze tak kumpel posiadający Skaveny grał.
Chyba masz rację, ale nie jestem pewien. Przypuszczam, że pomogłem.