+Dibo pisze:Jezus Maria !! (to tak świątecznie) Zaskoczyłaś mnie tak że mało "Kozła" nie wywinąłem, To jak to powinno wyglądać żeby było OK ? Jak mamy słaby podręcznik tak mamy coś czego mogą nam autentycznie zazdrościć a tu sie dowiaduje że to lipa. Nie no, jasne że jakby herdstone był jak las u WE czyli wychodził automatycznie z podręcznika i za darmo to zawsze lepiej ale nie przesadzajmy.SGR1 pisze:200 pkt za dwie dodatkowe kostki to dla mnie sporo za dużo.
Bandy Grabierzy czyli Rozpiski Bestii
Moderator: Dibo
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Bandy Grabierzy czyli Rozpiski Bestii
No to ja i przeor startujemy i zamierzamy wygrać w kategorii najsłabszej. Taktyka jest prosta jak rogi naszego szamana: wszyscy magowie (obowiązkowo wszyscy biorą sygnaturki) lądują w centigorach i do przodu. Żeby nie było ten szaman z hatem też bierze sygnaturkę z deatha.CAR2N pisze: Jako ze juz powiedzmy okres swiateczny to moze jakis konkurs na rozpiske bestii na 3000pkt ? Kto zrobi najbardziej klimatyczna , najbardziej "mocarna" , i najslabsza
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Przepraszamy, że tak dużo modeli, ale mieliśmy problem jak zapchać core.Lords:
Great Bray-Shaman @ 330 Pts
General; Level 3 Wizard; Lore of Death
The Terrifying Mask EEE! [25]
Dawnstone [25]
Tuskgor Chariot [80]
Great Bray-Shaman @ 300 Pts
Level 3 Wizard; Lore of Death
Wizarding Hat [100]
Heroes:
Bray-Shaman @ 95 Pts
Level 1 Wizard; Lore of Death
Berserker Sword [20]
Bray-Shaman @ 85 Pts
Biting Blade [10]
Bray-Shaman @ 80 Pts
Warrior Bane [5]
4x Bray-Shaman @ 4x75 Pts
Core:
5x25 Ungor Herd @ 5x150 Pts
Spear
Special:
30 Centigors @ 835 Pts
Full Command; Great Weapon
Rare:
Giant @ 225 Pts
Total army cost: 3000
Total models in army: 165
Beznadzieja do potęgi n-tej, gdzie n jest conajmniej 2-cyfrowa.
Wizarding hat nie dla magów. Dawnstone też.
30 centków fajne, ale imho jak bierzesz Ghorrora.
Gigant<Gorgona/kloc minosów/kloc bestigorów
Moja głupia rozpa krasi to wsysa
I czemu piszesz w liczbie mnogiej?
Wizarding hat nie dla magów. Dawnstone też.
30 centków fajne, ale imho jak bierzesz Ghorrora.
Gigant<Gorgona/kloc minosów/kloc bestigorów
Moja głupia rozpa krasi to wsysa
I czemu piszesz w liczbie mnogiej?
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
Zacząłem za dużo myśleć.
Ktoś zupełnie nieznany daje super plewną rozpę i pisze w liczbie mnogiej.
I jakby tego mało wydaje się znać zasady. I pierwszy post napisał kwartał od rejestracji.
Jak gdyby czekał na coś.
Wietrzę podpuchę .....
Ktoś zupełnie nieznany daje super plewną rozpę i pisze w liczbie mnogiej.
I jakby tego mało wydaje się znać zasady. I pierwszy post napisał kwartał od rejestracji.
Jak gdyby czekał na coś.
Wietrzę podpuchę .....
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
Przepraszamy. Co do liczby mnogiej, to po prostu piszemy te posty razem. Dziękujemy za wyrazy uznania. Przeor nie pisze na forum, bo poza domem nie gra, a załorzył je tylko po to, żeby czytać moje posty .
@krusk
Popatrz na mój post wyżej (nad rozpiską).
@krusk
Popatrz na mój post wyżej (nad rozpiską).
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Najlepsza jest mobilność tego kloca
Dzięki temu cholernemu rydwanowi oni mają 5 muwa i nie mogą maszerować. Wpadnięcie na to zajęło mi trochę czasu. Centigory na początku uznałem za za mocne do tego cudownego deathstaru, ale Shadar mnie przekonał. Chcieliśmy też dać psy z poisonami w jakimś foremnym oddziale (gdzieś 20), ale już nam punktów nie starczyło.
By Shadar:
Tak btw, to czy pobiliśmy AndrzejaAndrzeja w kategorii "deathstar"?
Dzięki temu cholernemu rydwanowi oni mają 5 muwa i nie mogą maszerować. Wpadnięcie na to zajęło mi trochę czasu. Centigory na początku uznałem za za mocne do tego cudownego deathstaru, ale Shadar mnie przekonał. Chcieliśmy też dać psy z poisonami w jakimś foremnym oddziale (gdzieś 20), ale już nam punktów nie starczyło.
By Shadar:
Tak btw, to czy pobiliśmy AndrzejaAndrzeja w kategorii "deathstar"?
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
co kiedy, nie terazprzeor pisze:Tak btw, to czy pobiłem AndrzejaAndrzeja w kategorii "deathstar".
zresztą tamta rozpa była słaba
rozumiem że domowe gry ale rozpy mogą być normalne a nie z totalnymi kretyństwami, np. tak wielki kloc centigorów bez specjalnego jego mościa czy szamana 3lvl z hatem
Ta rozpa miała wygrać konkurencję "najsłabsza" ogłoszoną przez CAR2Na. I myślę, że wygrała. Normalnie gramy na turniejowych rozpiskach (no czasem trochę eksperymentalnych).
Hehehehe dokładnie ! Przecież Shadar uprzedził że będzie mega syf i wrzucili rozpiske taką że nie do wiary, 100 lat bym myślał i bym większego syfu nie zmajstrował. Wielkie Brawa ... btw zdaje sie że rydwan nie może dołączyć do oddziału Jeśli tak jest to rozpiska niabiera mocy a to nie dobrze - sugerowałbym zmianę lora na wild będzie jeszcze gorzej/lepiej
Pierwszy komentarz Kruska też potraktowałem jako zgrywę ... ale widzę że nie potrzebnie. Krusk luzuj to rozpiska dla zgrywy !
P/S
Przemcio Loffciam ciem za rysuneczek i czczenie Kozy :*
Pierwszy komentarz Kruska też potraktowałem jako zgrywę ... ale widzę że nie potrzebnie. Krusk luzuj to rozpiska dla zgrywy !
P/S
Przemcio Loffciam ciem za rysuneczek i czczenie Kozy :*
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Jeśli rydwan nie może dołączać do oddziałów, to mamy problem. Damy za niego pewnie jeszcze jednego szamiego z deathem, żeby przypadkiem czegoś nie zrobił. Przy naszej 8 LD mamy nadzieję, że niczego nie zabijemy tymi snajperami .
- rudobrody79
- Falubaz
Przemcio !!! - super obrazek !!!
w krajach skandynawskich na prawdę dzieją sie takie rzeczy, że zwykłemu katolikowi do głowy by nie przyszło.wiele rzeczy jest do tej pory wyciszonych, palone kościoły, czarne msze itd, itp.....
nadmieniam,że członkowie kilku death metalowych kapeli pochodzi właśnie stamtąd.
w krajach skandynawskich na prawdę dzieją sie takie rzeczy, że zwykłemu katolikowi do głowy by nie przyszło.wiele rzeczy jest do tej pory wyciszonych, palone kościoły, czarne msze itd, itp.....
nadmieniam,że członkowie kilku death metalowych kapeli pochodzi właśnie stamtąd.