Nie za bardzo wiem kim jest Mae'viir ale wzoruje się na tej fotce co wrzuciłem na blogu, pochodzi z concept artów do warhammera online, pierwszy post od góry fotka: http://bobminiatures.blogspot.com/Duderson pisze:Kolana dalej nie tam, gdzie trza, ale fajna. Wzorujesz się na Mae'viir?
Bob's Miniatures update 2018
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Re: BoB Miniatures Sculpting Blog up15.12 WIP Dark Elf Sorce
Dzięki bardzo za komentare, spróbóję jeszcze coś zrobić z tymi kolanami
http://www.coolminiornot.com/199981
Może ktoś się posiłkował tą samą grafą
Może ktoś się posiłkował tą samą grafą
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
najwyraźniej
Zrobiłem mały progres, w rzeczywistości ta twarz jest trochę inna, ma jakby ostrzejsze rysy i jest mniej "owalna"...
W każdym razie zapraszam do komentowania:
Zrobiłem mały progres, w rzeczywistości ta twarz jest trochę inna, ma jakby ostrzejsze rysy i jest mniej "owalna"...
W każdym razie zapraszam do komentowania:
Zrób lepsze fotki twarzy,, bo teraz to ona wygląda jak mumin.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Całkiem fajny ulepek. Poprawił bym jedynie postawę kobitki.
Przy pochyleniu tułowia do przodu i poniesieniu jednej nogi wygląda jak by powłóczyła nogami i była mocno styrana.
Pomyśl, może udało by Ci się to poprawić. Poza tym super.
Przy pochyleniu tułowia do przodu i poniesieniu jednej nogi wygląda jak by powłóczyła nogami i była mocno styrana.
Pomyśl, może udało by Ci się to poprawić. Poza tym super.
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!
Ja ten efekt widzę tylko z boku - od przodu postawa jest już jak najbardziej ok. po prostu wygnij ją do tyłu i powinna być w porządku. Twarz troszkę pucułowata, a to z powodu "wciągnięcia" policzków. Tył żuchwy zrób cieńszy.Zgadzam się z tym powłóczeniem nogami.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Dorwałem dzisiaj FIMO i zabrałem się za popiersie:
Więcej fotek na blogu.
Proszę o komentarze i przy okazji mam pytanie: jak można w takiej skali ukazać krótkie rzadkie włosy Yody?
Więcej fotek na blogu.
Proszę o komentarze i przy okazji mam pytanie: jak można w takiej skali ukazać krótkie rzadkie włosy Yody?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Zaiste pomarszczony jest, ale na smutnego wygląda. Miły uśmiech przydałby się.
- michnik000
- Kretozord
Woow, jak na razie najlepszy ze wszystkich twoich ulepków.Jeszcze może daj mu ładny uśmiech i...niech moc będzie z tobą
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Ten uśmiech chyba sobie daruje, miomo że to wesoła postać ale w filmie często ma taką zamyśloną smutną minę...michnik000 pisze:Woow, jak na razie najlepszy ze wszystkich twoich ulepków.Jeszcze może daj mu ładny uśmiech i...niech moc będzie z tobą
To dopiero początek Muszę mu jeszcze zrobić włosy, i szatę, teraz go chyba wypiekę żeby w razie czego nie zmarnować tego co mam...Vraith pisze:A mnie się podoba taki jaki jest. Nic dodać nic ując, ciekaw jestem co z tego wyjdzie jak pomalujesz
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
I skończony:
Proszę o komentarze
Proszę o komentarze
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
spieprzyłem jak nigdy ;/ Chciałem mieć i popiersie i figurke zwykłą to stwierdziłem że sobie sklonuje popiersie przy pomocy polymorpha i dorobię reszte... Jak się okazało łatwiej powiedzieć niż zrobić, niedość że przy odczepianiu polymorph wyrwał mu prawie wszystkie włosy które robiłem ponad 3h, to jeszcze zniszczyłem całkowicie kaptur ;/ Konkluzja jest taka: nie polecam nikomu stosowania na raz FIMO soft i polymorpha bo ta para się nawzajem nie lubi. Teraz mnie czeka przez to parę godzin naprawy