Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warstadt by qc
Dioramka spoko, ale krycie jasnymi kolorami na niektórych modelach mogłoby być ładniejsze.
- Sister_of_Mercy
- Warzywo
No Czekam na śnieg
Te jasne kolory, to już taki styl QC - brudno i ponuro, jak w "jesiennej gawędzie"Necro pisze:Dioramka spoko, ale krycie jasnymi kolorami na niektórych modelach mogłoby być ładniejsze.
Blog|Warheim - Fantasy Skirmish
Umysł nie jest fizyczny i nie jest chemiczny. Umysł jest większy niż igły i leki.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Powoli ale do przodu. Choć pogoda i grafik nie sprzyjają, to w ciągu ostatnich kilku dni udało mi się co nieco pomalować. Sanie w trakcie malowania prezentują się następująco:
Fajna rdza, to pigment?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Tak, tym razem pigmenty MIGa.Czopek pisze:Fajna rdza, to pigment?
Super rdza, błyskotki w skrzyni i dachówki. Nie podoba mi się jednak bryła konstrukcji - wydaje się wyższa niż dłuższa no "zawieszenie" płóz takie zbyt wysokie. Ciekawi mnie jednak jak to będzie wyglądało już z końmi bo to zapewne wszystko zmieni i nada proporcji pracy. Mimo wszystko bardzo mi się podoba 8/10
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Niestety, proporcje wymuszone są rozmiarem podstawki rydwanowej (10 x 5 cm) na której cała konstrukcja musi się zmieścić.Vraith pisze:Super rdza, błyskotki w skrzyni i dachówki. Nie podoba mi się jednak bryła konstrukcji - wydaje się wyższa niż dłuższa no "zawieszenie" płóz takie zbyt wysokie. Ciekawi mnie jednak jak to będzie wyglądało już z końmi bo to zapewne wszystko zmieni i nada proporcji pracy. Mimo wszystko bardzo mi się podoba 8/10
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetnie Ci idzie. Montuj i wykańczaj .
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Uff... Skończyłem malować sanie. Poskładałem wszystko do kupy i prowizorycznie zamontowałem na podstawce. Jak czas pozwoli to jutro, przynajmniej na części modeli, zrobię śnieg. Poszczególne kolory odpowiadają tym, których użyłem wcześniej.
Zapraszam do oglądania i komentowania! A w najbliższych dniach postaram się przywołać śnieg.
Zapraszam do oglądania i komentowania! A w najbliższych dniach postaram się przywołać śnieg.
A cóż to za nieznajomy woźnica ?
Zajebongo!
Pamiętaj, żeby zrobić ładne ślady w sniegu od kopyt końskich i płozów
Dopiero teraz zauwazyłem, że na górze powozu te dwa lwy z młotami mają jeszcze resztki hełmów. Nie podoba mi się to. IMO powinieneś był ściąć na równo z tym ''kołnierzem złożonym ze wstęg''
pzdr!
Pamiętaj, żeby zrobić ładne ślady w sniegu od kopyt końskich i płozów
Dopiero teraz zauwazyłem, że na górze powozu te dwa lwy z młotami mają jeszcze resztki hełmów. Nie podoba mi się to. IMO powinieneś był ściąć na równo z tym ''kołnierzem złożonym ze wstęg''
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki
Woźnica to stary model GW, który dawno temu kupiłem na Allegro. Nie ma taga więc nie powiem wam, z którego roku i jak się nazywa
Woźnica to stary model GW, który dawno temu kupiłem na Allegro. Nie ma taga więc nie powiem wam, z którego roku i jak się nazywa
Nie resztki, tylko hełmy Usunąłem tylko głowy rycerzy. Uznałem, że oprócz ozdoby mogą też być używane przez ludzi w czasie walki, dlatego je takie zostawiłemJagal pisze:Dopiero teraz zauwazyłem, że na górze powozu te dwa lwy z młotami mają jeszcze resztki hełmów. Nie podoba mi się to. IMO powinieneś był ściąć na równo z tym ''kołnierzem złożonym ze wstęg''
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jako, że dzisiaj zaczynam posypywać dioramę śniegiem zrobiłem jeszcze kilka zdjęć Zbrojnych z Middenheim.
Większe zdjęcia pojawią się po kliknięciu na poniższe obrazki:
Większe zdjęcia pojawią się po kliknięciu na poniższe obrazki: