rozpiski elfów VIII ed.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: rozpiski elfów VIII ed.
Ok, to taka bardziej poważna rozpa:
1 Archmage @ 360.0 Pts
Magic Level 4; Lore of High Magic
Vortex Shard [75.0]
Ruby Ring of Ruin [25.0]
1 Mage @ 180.0 Pts
Magic Level 2
Sigil of Asuryan [40.0]
Ironcurse Icon [5.0]
1 Noble @ 176.0 Pts
Great Weapon; Dragon Armour; Shield; Battle Standard
Banner of Sorcery [50.0]
25 First Archers @ 321.0 Pts
Longbow; Standard Bearer; Musician
Banner of Eternal Flame [10.0]
1 Captain @ [10.0] Pts
16 Archers @ 181.0 Pts
Longbow; Musician
23 White Lions @ 351.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Lion Pelt; Musician
22 White Lions @ 336.0 Pts
1 Great Eagle @ 50.0 Pts
1 Great Eagle @ 50.0 Pts
I nie wiem, co nby można by z tego wycisnąć więcej. Nie ma punktów, a wywalic nie ma z czego...
1 Archmage @ 360.0 Pts
Magic Level 4; Lore of High Magic
Vortex Shard [75.0]
Ruby Ring of Ruin [25.0]
1 Mage @ 180.0 Pts
Magic Level 2
Sigil of Asuryan [40.0]
Ironcurse Icon [5.0]
1 Noble @ 176.0 Pts
Great Weapon; Dragon Armour; Shield; Battle Standard
Banner of Sorcery [50.0]
25 First Archers @ 321.0 Pts
Longbow; Standard Bearer; Musician
Banner of Eternal Flame [10.0]
1 Captain @ [10.0] Pts
16 Archers @ 181.0 Pts
Longbow; Musician
23 White Lions @ 351.0 Pts
22 White Lions @ 336.0 Pts
1 Great Eagle @ 50.0 Pts
1 Great Eagle @ 50.0 Pts
I nie wiem, co nby można by z tego wycisnąć więcej. Nie ma punktów, a wywalic nie ma z czego...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
grajcie na smoku
Tam gdzie będzie potrzeb Zazwyczaj skacze sobie po oddziałach w zależności od sytuacji na polu bitwy.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
W 99% rozpa podobna do mojej xD
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
No bo też nie da się nic więcej wymyslić Myślałem o podziale łuków na 20 10 10 i wyrzuceniu bounda i Icony i wsadzenie za to 2 WL, ale to taka raczej kosmetyka
Ja mam cory 20 10 10 ale mój mały ma 1lvl i za co wchodzi 2 WL i deatha/Metal jeszcze czekam jakie armie będąAndrzej pisze:No bo też nie da się nic więcej wymyslić Myślałem o podziale łuków na 20 10 10 i wyrzuceniu bounda i Icony i wsadzenie za to 2 WL, ale to taka raczej kosmetyka
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
I co z tego jak i tak jest to zajebisteSlayer pisze:ten bound spell to tylka słabsza wersja pocisku czyli tylko 1K6
No jasne, ale i tak warto go mieć, bo rzucasz go z 1 kości w np shadów i już przeciwnik ma problem.Slayer pisze:ten bound spell to tylka słabsza wersja pocisku czyli tylko 1K6
Ja myślałem raczej o fire/metal/shadow ale to do przemyślenia jest. No i szkoda mi trochę tego poziomu, bo to zawsze 1 czar więcej i szansa na wylosowanie czegoś fajnego, typu obniżanie T, snajperka na siłe, klatka.Szymon pisze:Ja mam cory 20 10 10 ale mój mały ma 1lvl i za co wchodzi 2 WL i deatha/Metal jeszcze czekam jakie armie będą
wybaczcie, ale dziś mam dziki dzień offtopowania, nie mogłem się powstrzymaćSzymon pisze: ale mój mały ma 1lvl
Ja tego małego biore dla niszczary i sygnatury z metala zawsze bo i tak wszystkie czary z dużej s*** rzucam
Widzę Szymon, że nie zczaiłeś podtekstu
Zobaczę ile będzie Imperium na turze, jak dużo, to wezmę metal.
W moim stanie ledwo żyje xDAndrzej pisze:Widzę Szymon, że nie zczaiłeś podtekstu