rozpiski elfów VIII ed.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: rozpiski elfów VIII ed.
ajny motyw, ale maruje się slot arcan, więc jak dla mnie odpada
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Bo są zbyt losowi. Jak coś nie pójdzie, to nie mają stubborna, który by ich uratował. Poza tym, wtedy muszę brać BoH i nie mam totalnie antymagii. No i jak nie wylosuje brzytwy, to jestem w dupie.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Hmm no ale wylosowanie brzytwy to raczej nie jest trudna sprawa bo na 4 kosciach musi wypasc albo dublet albo 6 a to duza szansa a majac juz 9sily na PG mala szansa ze uciekna z CC, budza starch a gdzie niedaleko na pewno bedziesz mial bsb na wszelki wypadek
Warhammer to nie jest sport
budowanie armi na zalozeniu ze potrzebujesz brzytwy w cc bo inaczej sypiesz sie w ture jest mocno slabe, bez stalego elementu gry armia robi sie zero jedynkowa. Albo ci pojdzie magia albo ssiesz po kule...
mozesz nie wylosowac brzytwy (mala szansa ale zawsze), mozesz rzucic strita (zadko ale sie zdarza) i najwazniesze malo rzucisz na wiatry magii (calkiem spora szansa na 4> kosci)
mozesz nie wylosowac brzytwy (mala szansa ale zawsze), mozesz rzucic strita (zadko ale sie zdarza) i najwazniesze malo rzucisz na wiatry magii (calkiem spora szansa na 4> kosci)
Ale gralem juz na troszke mniejsze punkty niz 2000 na 1 hordzie WL i arcy i bsb z malym magiem i luki czyli standard elfucki i nie szlo mi za dobrze wiec wole zaczac od czegos co nawet mi wychodzi.
Bede musial postarac sie by ogarnac standard elicki na WL
Bede musial postarac sie by ogarnac standard elicki na WL
Warhammer to nie jest sport
1 horda jest bez sensu, wynawrują Cię i rozwalą resztę, WL zostawiając na deser
Oczywiście Andrzej jak zwykle "BIERZ DWIE HORDY WL " bo z jedną Cię wymanewrują...BIG LOL...że niby z dwiema Cię nie wymanewrują??? Przecież ty Andrzej grasz przeważnie tylko na 2 orłach - o jakiej to więc manewrowości rozmawiamy?
Moim zdaniem - jedna horda WL a reszta to śmieci
Moim zdaniem - jedna horda WL a reszta to śmieci
Wiesz co, z definicji dwie hordy jest dwa razy ciężej wymanewrować niż jedną Dlatego ja gram na trzech
ej, też chce wpakować 3x30 WL do rozpy
I tak nie opłaca im się dawać nic oprócz muzyków, lepiej wcisnąć ich więcej