Ranking Ligi 2011/2012
Moderator: swieta_barbara
Aktualizacja 6 listopada.
I kolejna (dość niewielka ) aktualizacja gotowa.
To znaczy, że organizator turnieju źle wpisał ID w arkuszu z punktami do ligi.Lazur pisze:Poza tym 8 miejscem na turnieju Paradoxalia reszta jest dobrze. Zamiast Mateusza Kluski powinien być Helion i gitara
Powinniście jego pałować o podesłanie poprawnych wyników a nie tu spamować.
A organizatorem był chyba nie jaki klub Paradox, powinniście znać
Kolejna aktualka gotowa, pliki z błędami odesłane do poprawek.
Zrobione. Przepraszam, za pierwszym razem mi umknęło.Michał pisze:Witam,Michał pisze:Witam,
proszę o zmianę daty przy turnieju 1429 z 27.11.2012 na 27.11.2011
z góry dzięki
Podbijam.
Taka mała uwaga. Właśnie z ciekawości przejżałem ranking w dziale turnieje. Okazuje sie że dwa turnieje z Łodzi : Krwawy buhaj i Wakacyjne manewry mają podanych organizatorów imiennie a nie jako klub.
Zarówno ja jak i Bobik w czasie turniejów byliśmy członkami Ośmiornicy Łódzkiej ( ja nadal jestem) i turnieje były firmowane nazwą klubu.
Tak więc by nie było później problemów ile turniejów w tym sezonie zorganizowała OŁ proszę po poprawienie danych z tych dwóch turniejów.
Krwawy Buhaj organizator Ośmiornica Łódzka
Wakacyjne manewry organizator Ośmiornica Łódzka
Problem mógł wynikac z tego że wyniki zgłaszały osoby nie będące organizatorem głównym a przedstawicielem OŁ do listy ligowej.
Pozdrawiam.
Reyki
Zarówno ja jak i Bobik w czasie turniejów byliśmy członkami Ośmiornicy Łódzkiej ( ja nadal jestem) i turnieje były firmowane nazwą klubu.
Tak więc by nie było później problemów ile turniejów w tym sezonie zorganizowała OŁ proszę po poprawienie danych z tych dwóch turniejów.
Krwawy Buhaj organizator Ośmiornica Łódzka
Wakacyjne manewry organizator Ośmiornica Łódzka
Problem mógł wynikac z tego że wyniki zgłaszały osoby nie będące organizatorem głównym a przedstawicielem OŁ do listy ligowej.
Pozdrawiam.
Reyki
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Wszystkiego Najlepszego w Nowym roku życzą Koordynatory.
To teraz służbowo:
1) Ranking z-updejtowany, choć staraliście się mi to nieco utrudnić (sporo błędów w plikach, nie wiem, okołoświąteczna nerwówka? )
2) Łódzkie turnieje poprawione.
3) Różne prośby, wnioski i błagania zrobione (jak coś przeoczyłem to proszę o e-maila lub PMkę).
pozdrawiam,
Krzysiek
To teraz służbowo:
1) Ranking z-updejtowany, choć staraliście się mi to nieco utrudnić (sporo błędów w plikach, nie wiem, okołoświąteczna nerwówka? )
2) Łódzkie turnieje poprawione.
3) Różne prośby, wnioski i błagania zrobione (jak coś przeoczyłem to proszę o e-maila lub PMkę).
pozdrawiam,
Krzysiek
Krzyś w Twoim własnym turnieju masz błąd;p
Golon i Szaitis mają zamienione armie:)
Golon i Szaitis mają zamienione armie:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Nie moja wina:)
Dzięki za aktualke:)
a kiedy Łódź wskoczy?
Dzięki za aktualke:)
a kiedy Łódź wskoczy?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Nie, no to bardziej żart był bo oczywiście mea culpa, się mi źle wpisało.Durin pisze:Nie moja wina:)
Wskoczyła wczoraj, nie wiem czemu się nie wyświetlała, jest naprawione. Enjoy!Durin pisze:a kiedy Łódź wskoczy?
Nie ma sprawy.Durin pisze:Dzięki za aktualke:)
"Świąteczną" odpuściłem, ale nie ma co czekać dłużej niż dwa tygodnie, bo potem jest sporo plików do przejrzenia/sprawdzenia/odpisania-co-nie-gra i finalnie wrzucenia. Po Sylwestrze czy nie, swoje obowiązki trzeba znać.
Szykuje się nam jakaś aktualizacja rankingu?
Wisła Kraków.