VANAHEIM.PL - 07.01.2012 - 2012pkt
Re: VANAHEIM.PL - 07.01.2012 - 2012pkt
wystarczy, że na powrót zapuści kłaki
wdzianko nie potrzebne

Ponarzekam troche na limit maszyn, czemu tylko cztery? Sa armie bazujace na maszynach, strzelanie ma rownoważyc brak fazy magii.
Tymczasem nie obcina się chosenów z wardem 3+ pedantowca na pegazie z corwnem i podobne paskudztwa.. Ble
Te ograniczenia są tendencyjne
Tymczasem nie obcina się chosenów z wardem 3+ pedantowca na pegazie z corwnem i podobne paskudztwa.. Ble

- General Baga
- Kradziej
Fluffy pisze: wardem 3+

I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Fluffy, trochę konsekwencji! Jak parę turniejów temu narzekałem na limit maszyn (trzech) twierdziłeś, że jest OKFluffy pisze:Ponarzekam troche na limit maszyn, czemu tylko cztery? Sa armie bazujace na maszynach, strzelanie ma rownoważyc brak fazy magii.

Vae victis!
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=791464#p791464 - może nie wprost, ale za zniesieniem limitu, to Ty nie byłeś 

Vae victis!
Tu akurat pozwolilem sobie szydzic z Twojego szukania w battlu realizmu
Prawda jest taka ze ograniczenia na tury w Vanhaimie sa zazwyczaj strasznie z dupy - tnie się rzeczy stosunkowo niegroźne (pastwienie sie nad grzybami z ostatniego tura), dopuszczając prawdziwy hardcore. Coż..
A co do limitu maszyn - owszem, powinien jakis byc, bo granie na gunliny jest mega nudne, ale obecnie są zbyt restrykcyjne. I tyle.
Pozdrawiam

Prawda jest taka ze ograniczenia na tury w Vanhaimie sa zazwyczaj strasznie z dupy - tnie się rzeczy stosunkowo niegroźne (pastwienie sie nad grzybami z ostatniego tura), dopuszczając prawdziwy hardcore. Coż..
A co do limitu maszyn - owszem, powinien jakis byc, bo granie na gunliny jest mega nudne, ale obecnie są zbyt restrykcyjne. I tyle.
Pozdrawiam
- General Baga
- Kradziej
c4h10 pisze: 2. Które scenariusze będą rozgrywane na turnieju bo nie wiem ile sztandarów ładować.

Gramy battleline, meeting i battleline
LISTA REZERWOWA MA SIE POWIĘKSZA - JEŚLI KTOŚ Z LISTY GŁÓWNEJ WIE NA 100% ZE GO NIE BĘDZIE WYŚLIJCIE PM DO MNIE - NIE TRZYMAJCIE MIEJSC NA SILE
Tak wiem ze chodzi wam o zaje*** nagrodę specjalna wręczaną przeze mnie ale wiecie

Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
- General Baga
- Kradziej

Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Czekałem na noworoczny offtop
To może w związku z wiosną jednak będą chętni do gry na świeżym powietrzu?

To może w związku z wiosną jednak będą chętni do gry na świeżym powietrzu?

Wisła Kraków.
Dibo pisze:up
- General Baga
- Kradziej
srednio sevi, temperatura, temperatura ale po 15 sie ciemno robi i lipa troche no nie?Sevi pisze: To może w związku z wiosną jednak będą chętni do gry na świeżym powietrzu?

Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo