"Młotkowy" - bezpłatny magazyn WFB - NUMER 4 do pobrania!!!
Re: "Młotkowy" - bezpłatny magazyn WFB - NUMER 4 do pobrania
Będę obserwował informacje o 6tkach
Generalnie Młotkowy utwierdza w przekonaniu, że naprawdę można zrobić fajną jakość na rynku i przy tym jeszcze dodatkowo mieć możliwość ogarnięcia paru innych spraw. Generlanie jestem bardzo zadowolony z tego numeru. świetnie się go czytało. Było kilka błędów (największym to chyba powtórzenie kwestii Kacpra przed i po zdjęciach na dwóch stronach) ale to normalne jeśli nie ma się odpowiedniej liczby ludzi tylko począwszy od zebrania mateirałów, zrobienia zdjęć, roportarzy oraz skończywszy na złożeniu tego wszystkiego do kupy i pobieżnym zredagowaniu to jest naprawdę bardzo dużo roboty dla 3-ech osób + gościnnie kilku...
Bardzo dobra robota Panowie i Panie !
Bardzo dobra robota Panowie i Panie !
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Numer 4 (tak jak i poprzednie) są fantastyczne
Mam mała prośbę - czy jest możliwość że będziecie używać zarówno polskich jak i angielskich nazw (np polskie w nawiasie) odnośnie nazw zasad specjalnych, bo w nr 4 to różnie to bywa - raz tak, a raz tak
Mam mała prośbę - czy jest możliwość że będziecie używać zarówno polskich jak i angielskich nazw (np polskie w nawiasie) odnośnie nazw zasad specjalnych, bo w nr 4 to różnie to bywa - raz tak, a raz tak
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Konsekwencja jest ważna. Ale korekta tak dużej liczby stron jest trudna.
numer jak zwykle genialny, dużo ciekawszy i dojrzalszy od white dwarfa
Ale wykryłem znaczący błąd merytoryczny - ramkę obok tekstu na stronie 21. Jest ona zupełnie sprzeczna z treścią FAQ by GW. Lepiej to poprawcie, bo ktos sie powola, przekona gracza skaveńskiego i trzynastka nie wejdzie
Ale wykryłem znaczący błąd merytoryczny - ramkę obok tekstu na stronie 21. Jest ona zupełnie sprzeczna z treścią FAQ by GW. Lepiej to poprawcie, bo ktos sie powola, przekona gracza skaveńskiego i trzynastka nie wejdzie
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
powiem szczerze numer boski. Ale w trakcie czytania recenzji ogrów kuły mnie w oczy niedociągnięcia w niektórych opisach zasad. Dla przykładu mag ognia z 4 lvl ...(dla nie wtajemniczonych maxymalnie można mieć 2 )
"krzyżówka" jakaś taka prosta tym razem była
Jestem pełen podziwu i wielki szacun dla was.
W porównaniu z chłamem jakim jest White Dwarf dostajemy przyjemną gazetkę napisaną przez prawdziwych fanów WFB. I nie mamy tutaj do czynienia z reklamą nowych produktów napisaną przez pracowników GW.
Co dla mnie jest najlepsze?
1. Analiza nowych armii i szkół magii - czyli pokazanie faktycznej wartości produktu a nie cenzura GW (dla którego wszystko jest super!)
2. Raporty bitewne - to zawsze przyjemnie się czyta.
3. Wybieg armii - miło pooglądać armie innych graczy, ale z chęcią zobaczyłbym komplet armii. Czasem pokazane jest kilka modeli a potem zdjęcie całości, z czego nie wszystko jest widoczne.
4. Scena turniejowa - coś czym średnio się interesuję, gównie ze względu na brak czasu. A tutaj? Proszę! Przedstawienie całej ekipy i co najważniejsze - pokazanie kto, jak, czym i dlaczego będzie prezentował Polskę na Euro.
5. Tylko WFB - podoba mi się to, nie muszę przelatywać kolejne strony aby ominąć to co mnie nie interesuje i nie ma nic wspólnego z WFB
Jeśli się nie mylę większość ekipy pisząca w "Młotkowym" to Warszawa. Cieszy mnie, że pojawiają się osoby z innych miast (np. ostatnio widziałem Marysia z Wrocka ). Zaangażowanie ludzi z całej Polski na pewno miałoby bardzo pozytywny wpływ na rozwój gazetki i samego WFB w Polsce. Może udałoby się w ten sposób przynajmniej odciążyć genialnych twórców Młotkowego
W porównaniu z chłamem jakim jest White Dwarf dostajemy przyjemną gazetkę napisaną przez prawdziwych fanów WFB. I nie mamy tutaj do czynienia z reklamą nowych produktów napisaną przez pracowników GW.
Co dla mnie jest najlepsze?
1. Analiza nowych armii i szkół magii - czyli pokazanie faktycznej wartości produktu a nie cenzura GW (dla którego wszystko jest super!)
2. Raporty bitewne - to zawsze przyjemnie się czyta.
3. Wybieg armii - miło pooglądać armie innych graczy, ale z chęcią zobaczyłbym komplet armii. Czasem pokazane jest kilka modeli a potem zdjęcie całości, z czego nie wszystko jest widoczne.
4. Scena turniejowa - coś czym średnio się interesuję, gównie ze względu na brak czasu. A tutaj? Proszę! Przedstawienie całej ekipy i co najważniejsze - pokazanie kto, jak, czym i dlaczego będzie prezentował Polskę na Euro.
5. Tylko WFB - podoba mi się to, nie muszę przelatywać kolejne strony aby ominąć to co mnie nie interesuje i nie ma nic wspólnego z WFB
Jeśli się nie mylę większość ekipy pisząca w "Młotkowym" to Warszawa. Cieszy mnie, że pojawiają się osoby z innych miast (np. ostatnio widziałem Marysia z Wrocka ). Zaangażowanie ludzi z całej Polski na pewno miałoby bardzo pozytywny wpływ na rozwój gazetki i samego WFB w Polsce. Może udałoby się w ten sposób przynajmniej odciążyć genialnych twórców Młotkowego
- SaperHeart
- Piłkarz
Młotkowy to Warszawa (ja i Sylwia) i Łódź (Zembol).Blaesus pisze: Jeśli się nie mylę większość ekipy pisząca w "Młotkowym" to Warszawa. Cieszy mnie, że pojawiają się osoby z innych miast (np. ostatnio widziałem Marysia z Wrocka ). Zaangażowanie ludzi z całej Polski na pewno miałoby bardzo pozytywny wpływ na rozwój gazetki i samego WFB w Polsce. Może udałoby się w ten sposób przynajmniej odciążyć genialnych twórców Młotkowego
Póki co, przez rok czasu, tylko 1 osoba sama z siebie przysłała tekst (ostatecznie nie poszedł, ale z przyczyn pozamerytorycznych).
Reszta tekstów "zewnętrznych" powstała na naszą prośbę (czyli z naszej inicjatywy).
Było trochę obietnic, ale niespełnionych.
Jak się chce odciążyć, to trzeba coś zrobić samemu.
My oczywiście będziemy chętnie korzystać z zasobów innych miast, ale też nie ma się co oszukiwać, że początkowo po prostu uderzałem do kumpli, więc do lokalnej ekipy. Z czasem się ta proporcja naturalnie zmieni.
Ale np. raport bitewny czy wywiad trudniej zrobić on-line. Przyczyny są różne.
Podsumowując - chcesz coś napisać do gazety? Ustal najpierw z nami temat.
Jak się dogadamy, przyślij tekst.
Jak będzie dobry i na czas - pójdzie.
Może to brzmi dość zimno, ale takie realia
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Wcale nie brzmi zimno... Jest krótka piłka, bez owijania w bawełne. Tak jak powinno być zawsze.JaceK pisze: Jak się dogadamy, przyślij tekst.
Jak będzie dobry i na czas - pójdzie.
Może to brzmi dość zimno, ale takie realia
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Zgadzam się, wcale nie brzmi zimno. Z góry ustalone zasady i bez niańczenia niezadowolonych.
Możliwe, że w jakimś czasie przyleci coś z Wrocławia. A jak na razie pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Młotkowego.
Pozdrawiam,
Możliwe, że w jakimś czasie przyleci coś z Wrocławia. A jak na razie pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Młotkowego.
Pozdrawiam,
fajnie by było jakbyscie tym razem wspomnieli o nowych chadekach i zapytali kogoś kto bardziej tą armie odemnie zna co gra juz pare lat
bo były nowe orki nowe ogry wiec niech tez beda chadeki jak miały tyle lat przerwy
bo były nowe orki nowe ogry wiec niech tez beda chadeki jak miały tyle lat przerwy
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
- swieta_barbara
- habydysz
Mauler pisze:Ach ten Zembol, cały czas pracuje...
W ogóle czasu nie ma na przyjemności ...