Pony Thread (OMG PONIES)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Pony Thread (OMG PONIES)
Ale to jest naprawdę straszne, te kuce mnie wypaczyły, kiedyś słuchałem tylko gothicu, teraz zdarza mi się słuchać electro, to nie może być zdrowe.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Nie wypaczyły tylko naprostowały .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Cytrus Kontynentalny
- "Nie jestem powergamerem"
Zawiodłem się trochę. TO nie wytłumaczenie powstania a raczej legenda jak u nas o Lechu, Czechu i Rusie. Niby stara, niby ma te 800 lat... ale niewiele ma się do rzeczywistości.
Choć motyw pegazów jako starego ludu wojowników mi się spodobał . Pasuje do tego co rysuję.
Choć motyw pegazów jako starego ludu wojowników mi się spodobał . Pasuje do tego co rysuję.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Tak to już bywa, ze jedne odcinki robią się niespodziewanie dobre, inne bardziej oczekiwane już nieco mniej. Zresztą jak znam Bronies to rozmnożą się teorie o "tyranie Celestii" co fałszuje historię . Najlepsze podsumowanie jest zresztą na "For glorious Equestria" :
Droga Księżniczko Celestio
Dzisiaj nauczyłem się,że lepiej nie oczekiwać przesadnie dużo po kolejnych nowych odcinkach MLP. Może to sprawić, że w sumie dobry odcinek będzie wydawał nam się gorszy tylko dlatego, że nie odpowiada naszym wcześniejszym wyobrażeniom. Lepiej nie oczekiwać czegoś konkretnego i zostać mile zaskoczonym.
Twój wierny student
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Bo pinkie zawsze wymiata. Jest jakiś odcinek gdzie występuje i nie wymiata ?
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
daaamn XD
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ładny całkiem . Heh, mam nadzieję, ze w tym roku ujrzymy sezon 3, no i oby sezon drugi rozkręcił się na dobre, czego wszystkim ponyfanom życzę . Na razie wrzucę chyba najpiękniejsze podsumowanie sezonu pierwszego :
nieobecne już dzieło muliło stronę.
nieobecne już dzieło muliło stronę.
- Infernal Puppet
- Masakrator
No patrz, a mi w ładowaniu strony zupełnie nie przeszkadzało . No nic, dam po prostu link bezpośredni, bo ten fanart jest za fajny by go nie przedstawić szerszej publiczności .
http://6.asset.soup.io/asset/2710/2294_919d.png
http://6.asset.soup.io/asset/2710/2294_919d.png
- Infernal Puppet
- Masakrator
I tak powstał Derpy .
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Zagłada przyjdzie i z samcem.
- Infernal Puppet
- Masakrator
BYŁO .
- Infernal Puppet
- Masakrator
http://www.youtube.com/watch?v=FkWRHGGABQY&hd=1
Jeśli jakimś cudem przegapiliście nowy odcinek to linkuję . Pierwsza połowa trochę słaba, ale druga IMHO nadrabia . Suma sumarum niezgorszy odcinek, zobaczymy czy kolejne też będą fajne .
Jeśli jakimś cudem przegapiliście nowy odcinek to linkuję . Pierwsza połowa trochę słaba, ale druga IMHO nadrabia . Suma sumarum niezgorszy odcinek, zobaczymy czy kolejne też będą fajne .
Odcinek nie powala. Coś się chyba zacięło w maszynce z pomysłami. Mogli by pociągnąć dalej wątek CMC.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken