Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
hahaha na razie 9/20 ale pracuje nad tym
to trochę mało jak na mój gust, ale wrzuć
ja mam oddział 30 WL i dwa fillery w nim na 4 i 6 ludków, ale te fillery to są elfy na lwach z rydwanu, także nie ma żadnej wolnej przestrzeni i fajnie się to wkomponowuje w pozostałą dwudziestkę
ja mam oddział 30 WL i dwa fillery w nim na 4 i 6 ludków, ale te fillery to są elfy na lwach z rydwanu, także nie ma żadnej wolnej przestrzeni i fajnie się to wkomponowuje w pozostałą dwudziestkę
double mój post, ale zdjęcia nie było :p
nie przejdzie
skombinuj sobie lewki jak pisałęm wyżej
ewentualnie jesli masz braki w łucznikach bądz spearelfach/sea guardach kupuj od razu batalion bo to jest mega syty deal.
Masz tam:
20 łuków (ale jak masz częsci to i zrobisz 25, mi się trafiło 5 więcej nóżek a brzuski miałem)
20 spearów/lsg
rydwan z czego robisz filler na 10 WL i masz jeszcze tiranoc chariot
bolec
nie przejdzie
skombinuj sobie lewki jak pisałęm wyżej
ewentualnie jesli masz braki w łucznikach bądz spearelfach/sea guardach kupuj od razu batalion bo to jest mega syty deal.
Masz tam:
20 łuków (ale jak masz częsci to i zrobisz 25, mi się trafiło 5 więcej nóżek a brzuski miałem)
20 spearów/lsg
rydwan z czego robisz filler na 10 WL i masz jeszcze tiranoc chariot
bolec
masz rację, łuki takie jakie są to oblechy
ja sam mam mocno pokonwertowanych łuczników z częsci od gg, a w zasadzie to tylko mają głowy od nich bo fryzury paziów mnie nie przekonywują, no i łuki im zmontowałem inne, z drutu w koncu to longbowy a nie jakieś tam krótkie, kompozytowe łuki mongolskie
Chociaż kiedyś wymieniałem łuki HE na te od GG, też było fajnie ale kiepsko to się trzymało, drut, wiertara i grenstuff i mamy super long bow
ja sam mam mocno pokonwertowanych łuczników z częsci od gg, a w zasadzie to tylko mają głowy od nich bo fryzury paziów mnie nie przekonywują, no i łuki im zmontowałem inne, z drutu w koncu to longbowy a nie jakieś tam krótkie, kompozytowe łuki mongolskie
Chociaż kiedyś wymieniałem łuki HE na te od GG, też było fajnie ale kiepsko to się trzymało, drut, wiertara i grenstuff i mamy super long bow
jak dla mnie glade guardsi nie pasują na łuczników HE, ale mają części, które są wręcz niezbędne dla naszych łuków aby wyglądali dostojnie a nie śmiesznie.
A spearelfy nie są zli, wystarczy, że dorobi im się taki pióropusz na hełmie jak mieli wodzowie rzymscy czy tam greccy chyba wiadomo o co chodzi, od razu lepiej wyglądają.
Zaś bolec w batalionie to taki gratis może nowy book przyniesie nowe, lepsze bolce? Któż to wie
A spearelfy nie są zli, wystarczy, że dorobi im się taki pióropusz na hełmie jak mieli wodzowie rzymscy czy tam greccy chyba wiadomo o co chodzi, od razu lepiej wyglądają.
Zaś bolec w batalionie to taki gratis może nowy book przyniesie nowe, lepsze bolce? Któż to wie
zależy od koncepcji armii moja jest taką błąkającą się po Starym Świecie Kompanią ze zniszczonego Elfiego miasta, której dowódca uznał że dalsze mieszkanie na Ulthuanie jest zbyt niebezpieczneKosa pisze:jak dla mnie glade guardsi nie pasują na łuczników HE)
a GG mogą być oddziałem który zgłosił chęć współpracy
a może nowe WE będą spoko i nimi też pogram troche.... kto wie
Mają ASF niezależnie od używanej broni. Pytałem o to ze 2 tygodnie temu
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35884
Maneaterów wcale nie są tacy dobrzy
Jak się odpowiednio ustawisz (scoverówjesz) to strzela do ciebie na jakiś kosmicznych liczbach)
Zionięcia nie są takie dobre bo zazwyczaj są w klocku wiec po prostu musisz szybko dojść do walki
A z banerem się nie spotkałem
Jak się odpowiednio ustawisz (scoverówjesz) to strzela do ciebie na jakiś kosmicznych liczbach)
Zionięcia nie są takie dobre bo zazwyczaj są w klocku wiec po prostu musisz szybko dojść do walki
A z banerem się nie spotkałem
Mówi się trudno i idzie się dalej ...