Haj Elfy - zalazek armi
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Re: Haj Elfy - zalazek armi
Zielone zbroje ekstra wyglądają;) rozwiązałeś mi zagadkę bo nie mogłem sobie przypomnieć z czego są te nasiona które dajesz na podstawki;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- michnik000
- Kretozord
Super ci shadow wariors wyglądają
Nie rozumiem dlaczego uważasz, ze są brzydkie? Ten od prawej, prawda, nie zachwyca, ale ten z lewej jest super zrobiony(chyba sobie takiego kupię i pomaluję mimo, iż gram zupełnie inną armią
)

Nie rozumiem dlaczego uważasz, ze są brzydkie? Ten od prawej, prawda, nie zachwyca, ale ten z lewej jest super zrobiony(chyba sobie takiego kupię i pomaluję mimo, iż gram zupełnie inną armią

- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Moim zdaniem te figurki wcale nie są złe. Skoro tak ich nie lubisz to trzeba było na starych SW zapolowac
Malowanie bardzo ładne jak zawsze.

Malowanie bardzo ładne jak zawsze.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Co Ty możesz wiedzieć o złych figsach - jakbyś zbierał krasie i zobaczył, jak wygladają figsy ze Skull Passa
.
Fajnie pomalowane figsy
.

Fajnie pomalowane figsy

Co do malowania to b. fajne. Gemy tylko trochę nie pasują.
Figurki imho są b. ładne. Jedne z najlepszych w HE.
Figurki imho są b. ładne. Jedne z najlepszych w HE.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
Dragon prinsi mi najbardziej leżą,ciekawy schemat żeś Waść znalazł.Może je gdzieś na żywca zobaczę?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ładne są i modele, i malowanie
- doprawdy nie wiem, co ci się w nich nie podoba...

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Elficki fluff zupełnie mnie nie interesuje
. Oceniam wyłącznie figsy i ich malowanie... Poza tym ta kolorystyka jest o niebo lepsza niż ten odpustowy błękit elfickich armii. Rzadko kiedy trafia się fajnie wyglądająca armia elfów.

Moi SW mają brązowe płaszcze 
Biało-niebieskie HE ssają

Biało-niebieskie HE ssają

Wisła Kraków.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Genialne przejścia na sztandarze i sukieneczce. Generalnie w calej figurce nie ma do czego się przyczepić.
Co do kolorystyki to bez dwóch zdań jest świetna, dobrze dobrane kolory i odcienie. To że nie wyglądają jak z AB to jedynie plus.

Co do kolorystyki to bez dwóch zdań jest świetna, dobrze dobrane kolory i odcienie. To że nie wyglądają jak z AB to jedynie plus.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..