High Konwersje
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: High Konwersje
Dzisiaj zakupiłem bardzo miłego orła za niecałe 25 zł w Smyku.
http://www.smyk.com/schleich-orzel-biel ... a-dzieci-p
Jest wysokości Princa na koniu z mieczem skierowanym ku górze. Kora na pniu wygląda jakby była washowana 0.o ma typowe "skupienia" farby w rowkach i "rozmycia" na w miarę płaskich fragmentach. Orzełek jest fajną alternatywą dla tego z cytadeli.
Oczywiście jest wielki minus : gumiak
http://www.smyk.com/schleich-orzel-biel ... a-dzieci-p
Jest wysokości Princa na koniu z mieczem skierowanym ku górze. Kora na pniu wygląda jakby była washowana 0.o ma typowe "skupienia" farby w rowkach i "rozmycia" na w miarę płaskich fragmentach. Orzełek jest fajną alternatywą dla tego z cytadeli.
Oczywiście jest wielki minus : gumiak
Haha, o w morde, też sobie muszę takiego kupić, będę go mógł wozić na turnieje w kieszeni
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
-
- Oszukista
Ja mam takiego i powiem, że to najlepsza opcja na orła. Po pierwsze jest prawie niezniszczalny (zawsze go wożę luzem w plecaku), po drugie jest dosyć realistycznie zrobiony (w sumie nie trzeba go nawet przemalowywać) a po trzecie dałem za niego tylko 30zł
To szyderczy uśmiech, pełen wiary w zwycięstwo, mówiący "po co marnujesz punkty na maszyny jak i tak ci je pozamiatam"
Żaden hejt po prostu chcę wprowadzić trochę uśmiechu na generalskie facjaty jako wróżbę pomyśloności w nadchodzącym roku
Żaden hejt po prostu chcę wprowadzić trochę uśmiechu na generalskie facjaty jako wróżbę pomyśloności w nadchodzącym roku
"Ulthuan shall never fall!!!"
jak więcej ludzi będzie miało gumiane figsy to wystosujemy do LS petycje o zasadę że na 5-6 cios zadany w figurkę odbija się i rani atakującego. Zresztą GW też lubi gumowe figurki (no może nie dosłownie) ale jak patrze na horrory to mam wrażenie że to przeżute gumy balonowe ponaklejane na podstawki.
to nie jest ordynarny prox, ordynarnym proxem jest paczka husteczek, zgadnij za co robiącaTebryn pisze:Dokładnie to samo skojarzenie
Wstyd się przyznać ale jak dawno temu uczyłem się grać to wystawiałem rycerzy lego jako Reaversów (oczywiście w domu z kolegami nie w klubie )
A ludki z lego były ful kliamtyczne
raczej steam tank
Za 30 zł można już kupić normalnego orła
Chyba w galerii już wklejałem..
Chyba w galerii już wklejałem..
Wisła Kraków.
War Eagle by GW:
Często pojawiają się na allegro, w przystepnych (najczęsciej cenach) ja mam 6 takich orłów, i zapłaciłem małą kasę
No i przedewszystkim nie mam jakichś obciachowych gumiaków
Często pojawiają się na allegro, w przystepnych (najczęsciej cenach) ja mam 6 takich orłów, i zapłaciłem małą kasę
No i przedewszystkim nie mam jakichś obciachowych gumiaków
Wisła Kraków.