PMOTM 3 - Durthu the Treeman
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Aż tak dobrze to nie ma.SexRocket pisze:tym bardziej ze to 4 czy 5 pomalowana figsa mokrym pedzlem!!!!

Durthu wreszcie dorobił się podstawki. Praca jest już generalnie skończona. Poprawki wymagają jeszcze tylko boki podstawki, ale to już szczegół nie związany z samą figurką.
Fotki dzięki uprzejmości Sławola.

Fotki dzięki uprzejmości Sławola.

wypasik kolejny silny konkurent !!
Krassus przed chwilą odszedł od mojego kompa, to teraz ja mogę coś napisać
Patrzy teraz, co ja wypisuję (ale nie dyktuje mi)
Model już widziałem wcześniej na żywo, a dzisiaj jeszcze z ukończoną podstawką, więc uważam, że Kamil się mocno przyłożył do roboty, o czym nie omieszkał mi się z entuzjazmem pochwalić
Wpadł na sesję fotograficzną 
Model jest naprawdę bardzo dobrze pomalowany, z dużą dbałością o szczegóły (kora, grzybki, cieniowanie). Ponadto uważam, że nastąpił duży postęp, jeśli chodzi w ogóle o umiejętności malarskie Kamila, co mnie bardzo cieszy
Z tego, co mi mówił, do pomalowania samej podstawki użył 20-tu kolorów (cieniowanie itp.)
, mniej kolorów jest na samym Durthu. Mam nadzieję, że zajmie miejsce na podium w konkursie 
Bardzo ładna praca, Krassus, duże brawa ode mnie
Pozdrawiam
Sławol

Model już widziałem wcześniej na żywo, a dzisiaj jeszcze z ukończoną podstawką, więc uważam, że Kamil się mocno przyłożył do roboty, o czym nie omieszkał mi się z entuzjazmem pochwalić

Model jest naprawdę bardzo dobrze pomalowany, z dużą dbałością o szczegóły (kora, grzybki, cieniowanie). Ponadto uważam, że nastąpił duży postęp, jeśli chodzi w ogóle o umiejętności malarskie Kamila, co mnie bardzo cieszy

Z tego, co mi mówił, do pomalowania samej podstawki użył 20-tu kolorów (cieniowanie itp.)

Bardzo ładna praca, Krassus, duże brawa ode mnie

Pozdrawiam
Sławol
Teraz to juz zupelnie niszczy... 

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
bardzo łądny tylko zęby mogłby miec inne bo tak troche dziwnie wygladaja...
Jak się nie miesza kolorów to tak to jestSławol pisze: Z tego, co mi mówił, do pomalowania samej podstawki użył 20-tu kolorów (cieniowanie itp.), mniej kolorów jest na samym Durthu.

Oczywiście, że mieszałem. Mowa tu jest o 20 podstawowych kolorach (w tym chyba cała paleta brązów).
Co do konwulsji, za bardzo podoba mi się ten model, żeby cokolwiek w nim przerabiać.
Co do konwulsji, za bardzo podoba mi się ten model, żeby cokolwiek w nim przerabiać.
Swietna robota , czekalem na podstawke zeby skomentowac calosc!!! Tak trzymaj , widoczny jest postep w Twoich pracach !!!
Jak dla mnie faworyt
zaraz po samochodzie Maxa

zaraz po samochodzie Maxa

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ale lipa. Zes spieprzyl Krassus taki piekny model..... Do przemalowania!
:D
Wyczepisty Treeman, nie ma co! Podstawka jest bardzo ladna. Teraz rozumiem ludzi, co mawiaja, ze "na zywo wyglada lepiej", bo na zywo naprawde powala.

Wyczepisty Treeman, nie ma co! Podstawka jest bardzo ladna. Teraz rozumiem ludzi, co mawiaja, ze "na zywo wyglada lepiej", bo na zywo naprawde powala.
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
Bede mial dylemat na kogo glosowac - wywerna Marko tez jest swietna , jeszcze Bless ladnie pomaluje tego smoka i bedzie dopiero zagwozdka...
no i fajny troche sie zlewa z pniakiem na podstawce ale to nic chyba to wlasciwie tak mialo wygladac
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Rewelacja. Krassus nie wiedziałem, że stać cię na malowanie na takim poziomie. Musze pojawić się w końcu w klubie i zobaczyć to na własne oczy.
pozdro
pozdro