Przez telefon kozaka rżniesz, że niby pierwsza 10 będzieGnatozuj pisze:Poszło zgłoszenie. Jakieś potwierdznie by nie zaszkodziło. Bonus za rozpę to mogą być jedyne punkty jakie zdobędę
Master na mroźnej północy - Poznań 2012, 2000pkt ETC
- Jacek_Azael
- Masakrator
Re: Master na mroźnej północy - Poznań 2012, 2000pkt ETC
Jedzie ktoś może przypadkiem przez Wieluń?
xYz
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
hmm mojego zgłoszenia na liście nie ma.... Nie doszło? w razie czego wyślę jeszcze raz
zgłoszenie poszło
xYz
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
O właśnie! "Dice familiar" wchodzi za darmo?Myzu pisze: Widzowie wstep wolny czy jest jakas symboliczna "oplata biletowa"?
mnie zgłaszał Byro już wcześniej, ale rozpę wysłałem sam jakieś dwa dni temu. mam nadzieję, że to nie problem. pozdro i do zobaczenia w Pyrlandii!
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Czyli Japonki będą OK ?kudłaty pisze:@PAcek. Nie ma problemu.
Widzowie za darmo.
Co do butów to nie ma sygnału o butach ze strony szkoły, ale jednak jest to zima więc warto by ogarnąć jakieś lżejsze buty na sam turniej chociażby dla własnej wygody.
Szatnia jakaś będzie ?
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.