KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Odpada biore Chaos Dwarfy
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
ja niestety z przyczyn odemnie totalnie niezależnych muszę zrezygnować z ligii. Nie jestem w stanie wygospodarować czasy na granie przynajmniej przez najbliższe 2 miechy. Przykro mi że trak wyszło.
Sevi przejmie całą ligę wiec w sprawach z nią związanych proszę się kontaktować z nim.
Sevi przejmie całą ligę wiec w sprawach z nią związanych proszę się kontaktować z nim.
to moze wskoczę za Ciebie?
ciagłość zostanie zachowana
ciagłość zostanie zachowana
Wskakuj Kosa
Wisła Kraków.
spoko,
pozostanę jego cieniem
no i teraz pytańko, jak widzę to Undead miał rozegrane tylko dwie bitwy z Fluffym (w obydwóch dostał maskę ), ma tak pozostać czy moge rozegrać je jeszcze raz?
yhym, no i od razu szukam kogoś chętnego do rozegrania bitwy, zaraz po sylwestrze może być.
Miejsce Vanaheim, ewentualnie może być u mnie na Kazimierzu jak ktos woli albo gdziekolwiek indziej, jestem elastyczny.
pozostanę jego cieniem
no i teraz pytańko, jak widzę to Undead miał rozegrane tylko dwie bitwy z Fluffym (w obydwóch dostał maskę ), ma tak pozostać czy moge rozegrać je jeszcze raz?
yhym, no i od razu szukam kogoś chętnego do rozegrania bitwy, zaraz po sylwestrze może być.
Miejsce Vanaheim, ewentualnie może być u mnie na Kazimierzu jak ktos woli albo gdziekolwiek indziej, jestem elastyczny.
Najbardziej sprawiedliwe będzie rozegranie bitew odnowa, to jedyne logiczne wyjście
Wkońcu jesteś Kosą, a nie Undeadem, no nie?
Wkońcu jesteś Kosą, a nie Undeadem, no nie?
Wisła Kraków.
no dokładnie, gdzie to dwie maski na ryj dostaćSevi pisze: Wkońcu jesteś Kosą, a nie Undeadem, no nie?
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
kosa ja mogę z tobą zagrać po sylwku tylko jakie pkt?? i w jaki dokładnie dzień?
od wtorku, czasowo zaproponuj.
Myślę, że punkty jakieś większe, co nie?
Preferowałbym te 2500.
I jakie są zasady tej ligi jesli chodzi o te bitwy? raz ja ustalam wielkośc pkt i scenariusz a drugi raz Ty (bądz odwrotnie?)
Myślę, że punkty jakieś większe, co nie?
Preferowałbym te 2500.
I jakie są zasady tej ligi jesli chodzi o te bitwy? raz ja ustalam wielkośc pkt i scenariusz a drugi raz Ty (bądz odwrotnie?)
- General Baga
- Kradziej
piwom piwo!!!! ja bede sędziował! obok mieszkam aj wajKosa pisze: Kazimierzu jak ktos woli albo gdziekolwiek
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Dokładnie tak.Kosa pisze: I jakie są zasady tej ligi jesli chodzi o te bitwy? raz ja ustalam wielkośc pkt i scenariusz a drugi raz Ty (bądz odwrotnie?)
Wszsytkie bitwy rozgrywamy w Vanaheim
Wisła Kraków.
Gremlin PiotrB jak stoicie z czasem na granie ?
Grupa D, kto chętny na bitwę?
Czas dowolny
p.s.
Ma ktos jakiś kontakt do Vampira z grupy D? Jaki on ma nick na BP albo jakieś gg, telefon.
pozdro
Czas dowolny
p.s.
Ma ktos jakiś kontakt do Vampira z grupy D? Jaki on ma nick na BP albo jakieś gg, telefon.
pozdro
Wisła Kraków.
Piotr Kiedy gramy rewanza ?
Jak poszczególne grupy stoją z rozegranymi bitwami? Dużo wam jeszcze zostało?
Wisła Kraków.