Magic Traders 2600 11.02.2012
- General Baga
- Kradziej
Re: Magic Traders 2600 11.02.2012
up nie mam pieniedzy na taxi - szef mi nie placi wystarczająco
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Tym razem Ogry pokażą na co je stać
Ostatnio przeszkodziła mi w tym trzecia bitwa
Co będziemy dziś robić Móżdżku?
To co zwykle Pinky, opanujemy świat!
Ostatnio przeszkodziła mi w tym trzecia bitwa
Co będziemy dziś robić Móżdżku?
To co zwykle Pinky, opanujemy świat!
Wisła Kraków.
Najpierw naucz się nie wałować - to już będzie sukces (BTW - zwałowałeś nie tylko Seviego - mi też wcisnąłeś kit z Look Outem w 3 calach od maszyn- oczywiście ,że nie tak to działa jak mówiłeś) ... 2600 to jest inne granie bo wchodzą mi wszystkie komba.
Hahaha najpierw kup podręcznik za 300zł albo ściągnij sobie pdfa i to przeczytaj, a później mów że Cie zwałowałem
Jeśli masz jakiś problem Piotrze że Cie zwałowałem to mi powiedz jak to działa jestem ciekaw Twojego zdania
Jeśli masz jakiś problem Piotrze że Cie zwałowałem to mi powiedz jak to działa jestem ciekaw Twojego zdania
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
Wisła Kraków.
Dibo wpisuję Cię na rezerwową, ale jak pojedziesz do teściowej...
@Xier, można ale trzeba mieć snajpera
Wisła Kraków.
давайте!!
już są dwie strony...
czy temat będzie większy od poprzedniego?
Cóż sie wydarzy? Jaki czeka nas flame?
i aby coś się ruszyło;
Dibo, Ty pupo śmierdząca
już są dwie strony...
czy temat będzie większy od poprzedniego?
Cóż sie wydarzy? Jaki czeka nas flame?
i aby coś się ruszyło;
Dibo, Ty pupo śmierdząca
Kosa, pisz po polsku...
Wisła Kraków.
ok,
*dawaj!
*dawaj!
I co, nie można było tak odrazu?
Nie lepiej? Nie ładniej?
Ty, Ty, spamerze
Nie lepiej? Nie ładniej?
Ty, Ty, spamerze
Wisła Kraków.
to są magiczne posty bo z jednego robią się dwa
i znowu krakowskie towarzystwo batlowe nakręca spiralę zainteresowania lokalem.
A tak poza tym, skoro na sklepowe lokale przychodzi już po komplet ludków czyli 14+
To może by pomyśleć nad zorganizowaniem większego lokala?
i znowu krakowskie towarzystwo batlowe nakręca spiralę zainteresowania lokalem.
A tak poza tym, skoro na sklepowe lokale przychodzi już po komplet ludków czyli 14+
Xier pisze:Czytałem Powiedz mi czy jak model jest w oddziale to można go brać za cel pocisków i broni zasięgowych?
W TWOIM PODRĘCZNIKU JEST NAPISANE ,że przysługuje Ci Look Out Sir tak jakbyś był w oddziale min 5 osobowym - to nie oznacza ,że nie wolno mi wybrać Cię na cel - przeczytaj zasady Look Out Sir w podręczniku i nie wałuj innych.... W chwili kiedy zachodzi zasada Look Out Sir strzały zostały już oddane i cel wybrany...
Fizycznie więc wygląda to TAK:
Strzalam - x -trafiło - rzyczasz -x razy LOS- y- tyle ile nie zdałeś LOS wonduje maga -z- reszta wonduje armatę!
Ostatnio zmieniony 13 sty 2012, o 15:13 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
@Sevi
coby nie spamować w temacie o nowych VC, powiem tyle, że jeśli będzie mozna złożyć sensowny, kawaleryjski napór na lordzie klepaczu na smoku czyli elitarne wampiry (z lini blood dragonów) to będzie to moja druga armia, którą zacznę zbierać.
coby nie spamować w temacie o nowych VC, powiem tyle, że jeśli będzie mozna złożyć sensowny, kawaleryjski napór na lordzie klepaczu na smoku czyli elitarne wampiry (z lini blood dragonów) to będzie to moja druga armia, którą zacznę zbierać.
Właśnie to samo pomyślałem sobie dziś. Do turnieju został prawie miesiąc, a tu już miejsc nie ma. Ostatnio mamy wszędzie dużo chętnych, ale i ograniczenia do 14 osób. A tu widać w żałosnym battlowo Krakowie (pozdrawiamy Gremlina za opracowanie tego terminu, który chociaż negatywny, spodobał mi się) spore zainteresowanie turniejami.Kosa pisze: A tak poza tym, skoro na sklepowe lokale przychodzi już po komplet ludków czyli 14+
Myślę (i mam nadzieję) że gdyby był organizowany turniej powiedzmy z limitem 20 osób to pewnie i tak byłaby lista rezerwowa, czyli mielibyśmy komplet.
Niestety nie ma miejscówy na większe turnieje. Masz jakiś pomysł Kosa? Tylko nie pisz o Kazamatach
Kosa@ widzę spamować tylko możemy w tematach turniejowych?
Spoko, z ciekawości pytałem, bo sam kiedyś myślałem o VC jako o drugiej, czy trzeciej armii
Wisła Kraków.